Деси Банова в Черешката на тортата: Вкъщи съпругът ми е най-некапризният към храната, за разлика от четирите деца

25.05.2021 / 21:18 4

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадри Нова Тв

Съпругата на Росен Плевнелиев – Десислава Банова, засипа с въпроси учителя Емил Джасим, който бе домакин на Черешката на тортата тази вечер по Нова Тв. Двама от другите гости в кулинарното реалити – писателят Георги Блажев и преподавателят и предприемач Светлин Наков, бяха единодушни, че Деси се е държала като типична журналистка и е искала да опознае Джасим, но от ширикото интервю, което е направила с него, и те разбрали какъв човек е той.

В един момент Деси попита Емил кой готви у тях. Повече готви жена ми, а у вас кой готви?, не й остана длъжен учителят.

Е, познай, усмихна се Деси и продължи: Ако кажа, че при мен екшънът е пълен... Значи вкъщи са четири деца плюс моя съпруг, между другото той е най-некапризният, за разлика от всички деца. Всеки яде нещо различно, и познайте как маневрира между всички.

Последва друг въпрос на Емил – какво означава за Деси България.

Смятам, че ние живеем в един рай, не можем да си дадем сметка колко прекрасно място е България, с тази природа, с този климат. България е всичко за мен, колкото и клиширано да звучи, и го установих, когато пътувах на много места по света. Разбрах, че ние не оценяваме мястото, където живеем, затова направих тази рубрика „История на успеха“, исках да представя тези хора, които са успели в България и те ми казваха, че България е невероятно място и може да направим много неща, отговори Деси.

Журналистката се върна и към мил спомен от детството, когато Емил я помоли да разкаже най-смешната случка с нейния любим учител.

Моят любим учител, който е останал трайно в съзнанието, от първи до четвърти клас, е другарката Димчева. Когато ни събра в клас първолачета, шестгодишни, ни зададе въпрос коя е нашата родина. Вдигнах първа ръка, разбира се, моите родители се зарадваха, че съм много активна, и аз много се вълнувах и притеснявах, и казах: Нашата родина е София. И тя ме поправи, да, София е част от България. По-важно е, че моята учителка възпита у нас онази любов към ученето и това е много важно. Аз си дадох сметка, че много бих искала един ден и моите деца да имат пред себе си такива учители, които да ги запалят, да ги вдъхновяват и да ги накарат сами да търсят знанието, каза Деси Плевнелиева.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
3
Пешо от Виница (преди 5 месеца)
Рейтинг: 76404 | Одобрение: 26199
С този маникюр и като я знаем колко е глезлива ,то не вярвам да готви по разному на четирите деца плюс Пухчо. Най-вероятно е да им носят от ресторанта ,но не от "Гюрлата " ,разбира се.
1
1
Сивия (преди 5 месеца)
Рейтинг: 3816 | Одобрение: 371
Абе свястно момиче , ама се свърза с грешния човек ...! Както се казва :-"Заради Илия , намразихме и Св. Илия" ...!!!Гняв
Яденето,е полезно за храносмилането !
5
5
Кака Слонка (преди 5 месеца)
Рейтинг: 20725 | Одобрение: 1235
Росен Путката
Кики Канадеца и Радев Фатмака ни докараха до хипер инфлация и рекордни цени на тока и олиото!!!
5
1
Дим (преди 5 месеца)
Рейтинг: 202 | Одобрение: 52
Еми чехльо а е казал нещо напреки а е изял шамара затова в къщи си мълчи ,а по телевизиите голем мъж.........
🤣🤣🤣

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама