Dolby Theatre пренася Холивуд във Варна

07.12.2017 / 16:57 0

Най-новият варненски клуб събира на едно място музикална сцена, кино, гейминг и алтернативни забавления.

Червен килим, Оскар, диаманти и холивудски блясък – това е най-новият варненски клуб Dolby Theatre, който отвори врати. Мястото събира в едно бар, сцена, голям екран, жива музика, гейминг, тематични партита и алтернативни забавления. Само в Dolby Theatre може да видите постановка, да изгледате стара филмова класика на голям екран, докато пиете някой от специалните кино котейлите, а вечер да се срещнете с едни от най-популярните музикални имена на родната клубна сцена, а защо не и да попаднете на тематично кино парти.

Още тази събота в Dolby Theatre ще гостува една от най-емблематичните български певици, известна с кадифения си глас и специалното си отношение към музиката. На 9 декември от 23:30 часа Белослава ще се качи на сцената на Dolby Theatre с последния си, вълнуващ проект Funky Winter Edition / vol.2.

Ден преди това – на 8 декември, студентите също ще бъдат изненадани. Екипът на Dolby Theatre е приготвил среднощен изпит. До него ще бъдат допуснати всички настоящи студенти или такива по душа, които ще получат своите парти-студентски книжки на входа. Изпитната сесия ще включва дисциплини, като алкохолна рулетка, пеене, билярд, дартс, алкополис, танци, спортно пиене, метър бира и други весели и социални предизвикателства.

И още много изненади очакват гостите на най-новия клуб, който пренася Холивуд във Варна. Dolby Theatre обещава неща, които градът ни все още не е виждал.

Dolby Theatre е част от семейството на верига бирарии The Black Sheep. Само няколко стъпала делят клуба от The Black Sheep Brewhouse на ул. “Цар Симеон I” 27 във Варна. Ще го познаете по Оскара.......

За повече информация за предстоящите събития и програмата на клуба, следете страницата във Фейсбук (https://www.facebook.com/ClubDolbyTheatre/) или позвънете на тел. 0877 600 908.

 

 

*реклама

 

 

 

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама