Ексклузивно: 20 години затвор за Иванчева

15.04.2019 / 15:58 134

Съдът призна за виновна бившата кметица на район "Младост" за искан подкуп от Ваклин в съучастие с Биляна Петрова и Петко Дюлгеров и я осъди на 20 години затвор. Тя ще трябва да заплати 10 000 глоба и няма да може да заема длъжност, пише Блиц. Присъдата на Иванчева е на първа инстанция и може да бъде обжалвана.

Зам.-кметицата Биляна Петрова и соченият за посредник Петко Дюлгеров получиха съответно 15 и 12 г. лишаване от свобода. 

Иванчева и Петрова бяха арестувани на 17 април 2018 г. при показна спецакция в центъра на София, продължила над четири часа. В колата Иванчева бяха намерени 70 000 евро в белязани банкноти. Според прокуратурата парите са от подкуп, поискан от строителния предприемач Александър Ваклин, за да му бъде придвижена преписка за строеж. Адвокатът на Иванчева твърди, че следи от фосфоресциращото вещество, с което били маркирани парите, имало само по лицето на клиентката му. Това доказвало, че тя не е пипала банкнотите. 

След ареста съдът на няколко пъти отказва да освободи обвиняемите. Пусна ги под домашен арест на 22 декември миналата година.

Соченият за посредник при получаването на подкупа бивш кмет на „Младост” Петко Дюлгеров се отказа от първоначалните си показания. Той заяви, че седейки на задната дясна седалка в колата на кметицата, заедно с Биляна Петрова до него, пуснал парите в плик.

След ареста служебният му защитник и служители от КПКОНПИ му казали, че ако даде "правилни” показания, можело да бъде освободен, твърди още Дюлгеров.

Прокуратурата поиска по 20 години затвор за всеки от подсъдимите, налагането на глоби от по 30 000 лева и лишаването им от правото да заемат обществени длъжности. Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
А знаеш ли какъв е твоят проблем, написах ти го много пъти, но да го направя за пореден път, щом не разбираш. Самочувствието и себелюбието ти, разбира се без абсолютно никакво покритие, както и арогантността, недодялания език и просташкото поведение, са нещата които те правят абсолютен селяндур, без значение къде се намираш или какво правиш. Не, няма да те питам защо поучаваш хората, защото това не се случва, а още по-малко някой чете простотиите ти и им отдава значение, но поне това се надявам да си забелязал. Относно квалификацията ти, знаеш мнението ми, перфектна е за клиент на ЦПЗ, без съмнение.
1
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Е не, не вярвах да си толкова тъп, наистина селяндурино, не го доказвай повече, няма нужда. В твоята нискочела глава са едрите "идеи", като на крадливите ти гурута, нали Нексусчо. Не се смятам за велик, това е твоя територия, самохвалство и безгранично себелюбие, разбира се без покритие, доказано.
1
1
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Да ги използваш, да копираш вместо свои, а не да ги представяш като свои, малоумни ми селяндурко. Но как да го разбереш и да направиш разликата, нали ти писах преди време, че "не става само с ядене, трябва и акъл", какъвто ти липсва, а само да знаеш - аз не забравям. Ама и се впрягаш, това е хубаво, показва принадлежност към нискочелите индивиди.
2
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Ти и достойнство ли, е това е голям смях, не съм се смял от много време така. А ако беше чел малко повече, щеше да знаеш, че не съм ти предлагал да плагиатстваш недоучил ми селяндурко. А кражбите и далаверите са като въздуха и водата за сегашните управляващи и твои гурута, които влачат като за последно и съсипват народа и страната, а ти им се кланяш, да не кажа нещо по силно. Но какво да се прави, такъв си, няма как да се промениш, ген, твърдо селяндурски. 
0
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Нексусчо, ако можеше, би писал на научна тематика, но не ти се отдава, поради силно ограничение в умствения ти багаж. А в нета има много научни публикации, може да ги използваш, да копираш вместо свои, защо не. Толкова си самолюбив и самовлюбен в глупостта си, че чак не се и усещаш. Иначе, ако можеше, и дори малко ти стигаше, със сигурност би писал различно. И не на последно място, злобата към околните не ти дава мира, тя изпълва цялата ти същност, кара те да пишеш всички тези глупави коментари и да бленуваш невъзможното за теб. Дерзай бедни ми Нексусчо.
0
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Драги ми малоумни Нексусчо, весело ми е с теб, и знаеш ли защо, защото до сега четох високоинтелектуалните ти коментари под доста статии, от които бях силно развълнуван. На такова високо ниво са написани, като от притежател на няколко научни степени. Знаеш ли, толкова цветущи изрази, толкова финес в изказването, не може да сгреши човек кой ги е сътворил, бликаща злоба към всички и всичко, и най-вече, отвратително еднакви, повтарящи се толкова много пъти. Това вероятно е поради богатия ти езиков речник, или се дължи на твоите открития в науката, нямат място за сравнение, само една слабост имат, изключително глупави са, като този който ги изрича и пише.     И да отговоря на въпроса ти, колети получават малоумни и малограмотни селяндурчета, като теб, докато си играят на учени и си мислят че нещо става от тях, да, всъщност, стават - за смях. Е, хапни от бурканчето, да ти е сладко Усмивка
0
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Колко сте ми сладки само, предизвиквате усмивката ми с коментарите си. Нексусчо, по думите ти разбирам, че трудно излизаш от колибата си с тези разклонения на главата. Рекорд, нямам нужда да ги имам тези животни, както и ти ги нямаш, защото те просто трябва да си живеят на свобода, без ограничения, а не като ограничения ти във всяко отношение приятел, но най-вече в умствено. Порадвай се на животинките, всяка една сама по себе си е приятна и има чар и излъчване.
1
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Да си ги гледаш и грижиш за тях, радвам се че има такива като теб, притежатели на толкова различни представители на фауната, макар и само в мечтите ти, или на снимки. Но дори и така, радвай им се Усмивка
1
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Честито, радвам се че си успял поне в нещо (макар и химера), в което няма как да  повярвам не само аз, а всички които го четат, предизвиква невъобразим смях, но щом си  вярваш, халал да са ти такива постижения.
2
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Трудно е да  обясниш на такъв като теб, че съм постигнал толкова много неща, за които само можеш да си мечтаеш, и за някои от тях да имаш необосновани претенции, наричайки ги реалност. И да ти поясня нещо "друже" (защото отново ще се направиш на интересен, но в същото време ще покажеш и глупост) , че няма как да ти се отговори на тъпотиите, без да се използват същите местоимения, но с обратен знак.  А сега, помечтай си, те са безплатни, докато пасеш росна тревица, или ако поради дъжда си на яслата, яж си зобта. Със здраве, и не блей, и без да го правиш е ясно че си тревопасно.
2
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Селяднур не означава да си роден на село, ако може нека ти го обясни онзи с "умния" седалищен орган, нарекъл себе си Нексус и с претенция за научни степени (вероятно по глупост, некадърност и простотия) на когото всичко посочено до момента е лъснало със самото му зачеване. Елементарен индивид си Нексусчо, при това изключително жалък, но и такива живеят и нека си жив и здрав за да си пример за човешката глупост и малоумие. Съществувай и се мисли за човек, простено да ти е.
2
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Малоумни ми селяндурчета, да разберат само нескопосания недоучил Нексусчо и полубрата му пълен и завършен идиот Рекордчо. Не мога, а и по-важното е, че не искам да ви казвам какво да правите, казва се на хора, каквито вие не сте. Купи и медали по простотия и глупост няма вече, обрали сте всичките всички първи и следващи места. Така че, бегайте у колибката, плескайте с ръце и се прегръщайте, па отлетете в "небесата", при отявлените си управляващи кретени.
2
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
[center][justify]Нексусчо, или да те нарека малоумни ми селяндурче, непрестанно показваш в коментарите си дефицит на мозък, така че не прехвърляй другиму вината за това. Надявам се да си разбрал, доводите или както искаш ги наричай аргументите ми. Не показвай повече глупостта си като продължаваш да ми пишеш. Ако не пишеш, и аз няма да ти отговарям. А обратни сте вероятно ти, и приятелчето ти Рекордчо, които нямате спиране, не зная защо, явно от липсата на нормално развитие на малкото мозъчни клетки. А ти Нексусчо, само думичките "местоимения" и "обратни" ли знаеш, които са в "богатия" ти езиков речник Усмивка. Рекордчо, ти не завоалираш глупостта ти, пръскаш я навсякъде и доказваш малоумието си непрестанно. А за писането, не чети тогава глупако, и най-вече не пиши. Знаете ли, и двамината надминавате всякакъв тъпомер, може дори да станете единица мярка за тъпотия. Хайде, стига ви толкова. [/justify] [/center]
1
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Истината Рекордчо е очевадна за всички пишещи тук, че ти бедни ми малоумнико не си идиот, а си МНОГО ГОЛЯМ ИДИОТ. "Аре" сега се скрий в черупчицата си и не изпълзявай повече.
0
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Аз също за последен път бих искал да ти кажа, малоумно, злобно и комплексирано индивидче, когато ти не обиждаш и не използваш вулгарния си и беден речник, няма да получаваш подобаващи отговори. Ти поиска да е така, за това и получаваш подобаващи отговори, а дали ще ги сърбаш или направо ще ги гълташ си е твоя работа. Когато аз използвам вулгарен език спрямо теб, тогава имаш пълното право да го правиш и ти, ако си чувал поговорката "каквото повикало, такова се обадило", но бъди сигурен, че не аз съм направил това пръв. Не обобщавай, ако имаш дори и малко повече от пилешки мозък, за да не кажа колкото детско амидофенче, а говори за определени и конкретни коментиращи, а най-добре, не коментирай пишещите тук, и няма да получаваш ответни коментари. Не съм видял нито един твой логичен извод или дори обоснован коментар, а се имаш за компетентен и квалифициран (незнайно в какво), за това и ти ще търпиш гаврите.Спри да ругаеш и използваш обидни думи и реплики, и ще ти се отговори по същия начин. А ако има някой, който го прави спрямо теб, просто не му отговаряй, така ще покажеш благоразумие и благоприличие. За пореден път ти предлагам, престани, и няма да получаваш същите отговори.
0
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Наблюдател, съгласен съм с теб, златно правило е, макар да е казано, че " в спора се ражда истината". Тук няма спор, а една необяснима агресия от страна на Нексус към по-голямата част от коментиращите тук, не зная защо е така, дали заради себедоказване или задоволяване на необяснимо его ли, не зная. Но аз наистина спирам, загубих интерес. Нексусчо, понеже не искам да определям за пореден път твоят умствен капацитет, но все пак ще кажа че е толкова много под морското равнище, че не се забелязва. Та: 1. не прави никакви изказвания съдържащи вулгарни и нелицеприятни изрази, и няма да плучаваш и ти такива, ако искаш и най-вече можеш, го разбери веднъж за винаги. 2. Не зная каква квалификация имаш, за което се съмнявам много, но ако все пак имаш, тя е напразно дадена ти, за да правиш и ти оценка на хората. Написах ти няколко пъти, също не знаеш и аз каква имам, но я имам, и което е по-важно, мога и правя правилни оценки. Доволен ли си вече. И наистина, престани, ако имаш някакви такива квалификации, то не се излагай повече.
1
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
А ти с какъв го правиш не само за мен, а и за по-голямата част от тук коментиращи, кажи ми Нексусчо. Какво имам и какво не, написах ти преди малко, не е твоя работа, и не се изяждай от вътре. Да не се повтарям, прочети написаното за злобата, която буквално струи и прелива от всяка част на елементарното ти тяло, сгърчило се в неописуеми конвулсии предизвикани от нея. Ех, елементарни ми Нексусчо, предизвикваш съжаление с използването на такива сравнения, но не си виновен, толкова ти е акъла.
1
2
Наблюдател (преди 2 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
 Противоречията Ви са на антагонистична основа. По-умният, първи отстъпва (прекратява спора). 
0
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Нексусчо, колко пъти да ти кажа, че ограничено същество като тебе няма как да разбере елементарните неща, а ти ми говориш за придобита квалификация да оценяваш хората. А аз каква имам, не считам за необходимо да те уведомявам, защото е под достойнството на всеки уважаващ себе си човек да ти казва с какво се занимава. Жалко е за напъните които правиш за да разбереш, защото и за това се иска доста мозък, от който за съжаление си лишен. Написах ти, но явно не разбираш, за това и ще повторя - вулгарния език който използваш не те прави оригинален в изказа и по-умен, а напротив, потвърждава тъпотията ти. Просташките думи, с които наричаш опонентите си, също потвърждават елементарното ти възпитание и изпълнена със злоба дребна душица. Написах ти няколко пъти, че проявата на злоба не е градивно състояние на индивида, а съсипваща и малкото останало дадено от майката природа, квалифицирани ми "умнико" с научна степен.
3
3
Морски (преди 2 години)
Рейтинг: 19100 | Одобрение: 7110
Анусе,за какво пиянство бълнуваш бе,баламурник? Ти добре ли си,или не си си взел хаповете против идиотизъм?
3
3
Морски (преди 2 години)
Рейтинг: 19100 | Одобрение: 7110
Някой,как очакваш самооценка от човек с две клетки в кратуната..едната казва еж,другата казва - сери!
3
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Нексус, ти верно си уникален идиот, но това не е новост за никого, а най-малко за теб. И ако си мислиш, че вулгарния ти език те прави оригинален, лъжеш се, прави те още по-тъп и завършен олигофрен. Много повече от теб имам мозък, доказано, а като и ако си прочиташ написаното, ще разбереш че нямаш смислено свързани думи, като коментар под която и да е статия. Селяндура си ти, нали се разбрахме, че си завършен такъв. Не зная дали можеш да направиш разлика между селянин и селяндур, защото ако те нарека селянин, бих обидил такива, които не заслужават. "Аре" скривай се и не изпълзявай от дупката си повече, или поне не ми отговаряй, защото ти не разбираш и от един нормален разговор, освен от наплюване  величаене на крадци. Вече не си и забавен, изпразнен си от съдържание, като написаното от теб.
3
2
Морски (преди 2 години)
Рейтинг: 19100 | Одобрение: 7110
Ами като са почнали да раздават по 20 години,защо забравят тия в Парламата и Правителството?
1
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
А не мислиш ли, че може да е просто грешно натиснат клавиш, например. А за знаенето на "аре", зная го, но и ти можеше да не питаш, защото също го знаеше, най-малкото от контекста се досещаше или от използването на същата дума по-горе, нали.
1
1
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
"Отлитай" - това е. Не те питам какво означава "аре", нали ? Усмивка
1
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Нексусчо, не ми се иска, а си такъв, какъвто написах. А заедно с Рекордчо сте точно като две мазни изпражнения, пльоквате и падате в тоалетната чиния, или не, в дупката на селския ви клозет на двора, където дори вода не пускате. Така че, мълчете, тъпейте и се скрийте, а може да се прегърнете и да "отлетите" заедно някъде, скрити от човешките погледи, защото сте само за там. Рекордчо, "аре" бегай или "отличай" идиотче. Усмивка
3
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Да умнико, родния ти край е на село, където си се пръкнал, но от където си избягал с твоите близки, но коренът е останал там, където се връщате постоянно. А бурканите не са задължителни за да бъдеш там, но знае ли човек, може и да са ти в кръвта, а е известно, че тя вода не става.
1
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Ех Нексусчо, ровенето е в твой стил, за да се образоваш малко поне, а иначе е важен смисълът на написаното, защото на теб ти е трудно да събереш няколкото думичките в правилно изречение, без да изречеш нецензурни такива, любезни ми "гражданино", на който ругатните са приоритет в изказа. А за селото да ти кажа, виждам как бързате в петък вечерта, гражданчетата като теб и родителите ти, да се тълпят по светофарите, за да си отидат по родните места в близките села.
2
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Нексусчо, а ти (лично) не си на себе си (притежателни) от злобата и ненавистта, която (въпросителни) изпитваш към по умните и успели хора, че обидните изразите които (относителни) постоянно използваш, те (лично-винителен) довеждат до лудост, изразяваща се в малоумните мнения, които (въпросително) пишеш. Жалко за теб. За съжаление си (възвратно) бедни ми (притежателно)  "приятелю".
2
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Драги ми малоумнико, Нексусчо, повтарянето на публикацията, т.е. тъпото ти мнение е под достойнството на всеки един нормален човек, където и да е той. А между другото думата "пост" има няколко значения в българския език, в онзи, истинския, който не познаваш явно. В твоят случай би трябвало да означава "публикация" например, поне това се надявам да знаеш, както и факта, че не виждам някъде разменени лични местоимения, значението на които става ясно че не познаваш, притежателю на научна степен. Да ти кажа  и за конкурса, който като двама полуидиоти, а защо не и пълни, сте организирали, за да сте водачи, без последователи, потвърдено и доказано, но водиш на другия, със сигурност. Е, честито, постарал си се, за това и си първенец.
2
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Да, няма да се промени по никакъв начин, защото си, и ще си останеш селяндур за цял живот, няма как да го промениш, особено когато не го искаш, както е при теб. А и ти, пиши си, не ми пречиш, само потвърждаваш малоумието си.
2
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Ето отново неразбрал нашия "учен", но не му се сърдя, толкова му е умствения багаж, селтак или иначе казано - селяндур си ти драги, което се потвърждава от многото такива коментари. За наглост да не говоря, нямаш я, защото ограничението в багажа не ти го позволява, или ако я има, тя е в най-просташкия си вид, доказано. Имаме единомислие по отношение на тези, които се обличат с анцунг, което ми е едно от най-противните неща, а щом го споменаваш си един от тях, нелюбезни ми евтин селяндурчо, попаднал случайно в града и веднага се именувал гражданин. Елементарен си, жалко.
3
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Ти "приятелю" нямаш реплики, за това няма как да ти отговарям на тях. Твоята селска и бих казал селяндурска наглост е в основата на моите отговори, а последното нещо което ще направя е да приписвам моите думи на теб, няма как да се случи това, без да те обиждам че ти е ограничен умствения капацитет, не си достигнал това ниво, но дано го постигнеш, имаш проблясъци. 
2
1
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Виж какво "приятелю", много добре съм разбрал всичко, а най-вече теб, но не бих искал да го коментирам, няма смисъл, не вдяваш нищо, колкото и опити да правиш да мислиш. Мисленето не е за всеки индивид, имайки предвид теб и твоята "прослойка", изказваща се и говореща по твое подобие, напълно лишена от възприятия за случващото се в страната и хората в нея. Вече не си ми и забавен, но все още има да видя къде и по какъв начин ще насочиш злобата си, и елементарния си начин на говорене. Ще се позабавлявам с теб и подобните ти още, когато ми остане време да чета глупостите ви.
3
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Айнщайнчето си вероятно ти, в умален вид, и на светлинни години от истинския, във всякакъв смисъл. Разбрал съм какво правиш и защо, и знаеш ли, защото помня какво си писал и си ми отговарял, ама защо да ти стане ясно, с какво да го разбереш. И да го знаеш от мен, ироничния тон издава раздразнението, слабата ти подготовка и бликащата злоба, която не можеш да прикриеш Усмивка
3
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Не аз продължавам да пиша глупости по адрес на другите и да коментирам статии, дори без да ги чета, а ти казах, в случая селянията я показваш ти, в това съм сигурен. Псувните "гражданче", за каквото се приемаш, ги пишеш ти, което показва твоят "генофонд", който няма как да смениш, а ще си остане просташки и вулгарен, което е жалко. Ами няма да стане, да, няма как да се промени, дори да поставиш и в пъти повече въпросителни, на които трябва ти да потърсиш отговора в себе си. Аз предложих, но ти отговаряш, защо тогава го правиш, бедни и дребни ми човече с научни степени.
2
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Точно аз ти предложих да приключим, но ти си голям умник, и не спря. А много добре зная какво означава думата, само че ти не знаеш къде да я използваш, бедни ми човече, не ми пращай линкове, чети ги сам. И се спри де, така няма да получиш научна степен, а ще защитиш името си на абсолютен глупак и недодялан головодник. Спри се, така ще е по-добре за теб.
3
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Ех, глупако, дори и от добра дума не разбираш. Но как да го разбереш, и как ли да се промениш, като чета коментарите ти, бъкащи от малоумие, а, и нищо от тях не е свързано с написаното, а коментираш другите пишещи. Показателно за интелекта ти на "учен", да се замисли човек в коя област са научните ти постижения, вероятно в глупостта, която толкова добре владееш, "селтаче" с куха глава, защото лейката може и да се напълни, но главата ти , никога. Перманентно означава нещо различно от смисъла, в който си го използвал, отново заблестя с научните си постижения. Смешник недодялан.
3
2
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Да са ти честити научните степени, дано са получени по нормалния начин, защото познавам и такива,, които са със степени, например библиотекарски (надявам се се сещаш за кои). И наистина, искрено се радвам да има такива хора, но не само да имат степени, а да са ги заслужили, и най-вече, да правят нещо с тях, да има резултат, видим и осезаем за всички. И знаеш ли, тъкмо си помислих, че малко си поумнял, и ти взе че се изложи. Не ми трепери нищо, аз съм постигнал, постигам и вървя нагоре, но това не те интересува, оправяй се, и прид съм ти казвал, работи по въпроса с преценката и отношението си към хората. Успех, в предстоящата степен и най-вече, в бъдещето на добър човек, а не самонадеян и злобен.
2
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Ех, Нексусчо, не съм се ядосал, нервозния си ти, не забелязваш ли (но и това какда стане, не става само с ядене, трябва и акъл), защото на такива като теб, псевдоучени, псевдоуспели и псевдобогати съм се нагледал, празноглави лумпени. Ако и ти ми кажеш че се занимаваш с наука, жална и майка на науката. Нямаш си и представа за успелите хора, вероятно не ги и познаваш, а какво става ти да си успял, всъщност да, успял си, казах ти в какво, в простотията и малоумието, което надграждаш ежедневно. Аре, у канало (на твоят език) Усмивка
3
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Нексусчо Дебилев, научната литература не е за головодници като теб, а маршрутката за Койнаре я хващай ти. И нали ти казах, не се заяждай, простотията ти няма да се махне по този начин, а и добре е да ти съвпада понякога написаното, защото не само че не четеш, но и толкова пишеш, без да запомняш, прави си справки.
2
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Нексусчо, имеш, така поне пишеше не един път, но как да го знаеш, като не четеш. А относно състезанието, та вие нямате конкуренция по толкова много показатели, като вземем например - по простотия, нелепи изказвания, напразни опонирания, неразбиране на написаното и т.н., но най-вече, по малоумие.
2
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Знаете ли, и двамата сте еднакво тъпи, защото не четете. Нексусчо, въпросите са същите като твоите, кое не разбра малоумнико. А онзи,  Рекордчо, можеш да го правиш всичко, да, както се казва, докато не те хванат, а те хванаха много хора, че си ограничен, много, и ощетен като приятелчето си "горе". Всъщност не сте ощетени, а е празно пространството там, нали Нексусчо, и аз не се заяждам с вас, а за въпросите, просто се върни и прочети, но и за това трябва акъл. А тези изказвания, като вашите, наистина са характерни за селяците, от където сте се пръкнали и двамина. И знаете ли, не се заяждам, защото то истината боли, но какво да се прави, такива сте си, и лошото е че отърване от това ви положение НЯМА. И ако сте поне малко умни, за което имах някакви макар и малки надежди, но вече нямам никакво съмнение, няма да се заяждате и вие.
2
3
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Рекордчо, отново не си прав, а за наркотиците би трябвало на теб да кажа,  въздържах се, но ти сам си го каза, спри ги, става сериозно иначе. Отношение по всяка тема взимаш ти и другото ти приятелче, както и че се намесвате в чужди  разговори то две мнения по въпроса няма, явно за ваше здраве е, щом толкова се натрапвате.
6
4
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Точно този ти отговор Нексусчо, показва и доказва написаното от мен преди малко, колко не разбираш и не можеш да четеш или преценяш написаното, освен да сипеш индиректно безпочвени обиди "второ-трето пишман" новоизлюпени ми интелектуалче. В едно се прав, че не местожителството прави човека, а това, което е в главата му, за което ти си живия пример, в потвърждение на първото и в пълната липса на нещо във второто.
6
6
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Ех, Нексусчо, написал си малък пътепис, а беше противник на дългите коментари. За мазохизъм говориш, но го прави от свое име, не от името на други, които (видно от коментарите им за теб) не са ласкави, или не съм прочел такива да сега. За въпросите, задавах ти много, но ти не отговори на нито един, не те питам и защо, но не се и старая да разбера, защото зная отговора - защото просто не ги знаеш. Смислени ли са, за теб вероятно не, но само за теб. А ти зададе ли един смислен такъв, или смислен коментар, не мисля. Не тук е мястото да нападаш хората, които са решили да споделят мнение по статия, ако помниш (в което се съмнявам), ти бях писал вече за това. 
6
6
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Рекордчо, малоумниците като теб са не само тъпи, но и лишени от чувството за срам или всякакви морални норми, но съм убеден че се самоизяждате отвътре, прикривайки това с уж ироничните си отговори и лишени от всякакъв смисъл коментари. Ще питаш ли отново и вече "защо"?
8
3
Наблюдател (преди 2 години)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
До РЕКОРД ПО THUMBS DOWN [url=https://petel.bg/profile/5e18bac52a272636902a6ab242d097ea.html] [/url] Господине, известен си в този сайт с каруцарския си език/писаници, които всеки ден ни натрапваш неумолимо. Вече не ти обръщам внимание , че за какво ли. Даже не ти слагам и ,, минусчета“, за теб вече : добро или нищо.  На два пъти си замълчах, но сега премина ,, червената линия „. Не си позволявай повече да хулиш и обиждаш Българския народ. Албанец ли си, влах ли си, китаец ли си, ..... ескимос ли си, не ме интересува. Но !!!!!!! Научи се да уважаваш народа който е дал убежище на семейството ти в трудни времена. Това, че не харесваш определени личности или групи не е оправдание, за наглия ти език по адрес на моя Народ. Аз съм кротък, стар човек, но патриот !!!!!!! Бих ти ,, зашил „ два шамара, айде ....... три да са, ако имам тази възможност, за такива приказки. Преди много години Айнщайн е казал : - [size=2],, Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.“ и това натрапчиво ме кара да си мисля, че написано е специално за теб. Ти си срам за Варна, ти си срам за България.[/size]
7
7
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Рекордчо, доказваш малоумието си. Благодаря ти.
6
6
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Рекордчо, ти ли си писал си "нагазаделниа годегс" , и вече ми е " ИЯАСНО" , но дано не си го писал на този език, защото ако е така, тежко и горко на четящите го. А иначе, в предишния ти коментар е написано "НК", което нормално пишещите правят като поставят първо изписаното значение на последващата абревиатура. Анадън му, Рекордчо.
9
7
някой (преди 2 години)
Рейтинг: 33165 | Одобрение: 7410
Нексусчо и Рекордчо, вие сте грешката на природата, щом втория дори говори и за НК (Наказателен кодекс), без дори да има и най-малка представа как се прилага, как се събират и представят доказателства, а и най-вече, колко е продажна управляващата власт, която "без да иска" управлява и "независимата" съдебна власт, която е толкова независима в случая, защото нищо не зависи от нея. Да върнем малко времето назад и да ви припомня шумните арести на министри и съдии, под "вещото" ръководство на един физкултурник, които завършиха с осъдителна присъда за България, в момента изплащана от народа. Жалки сте.
15
10
gugutka (преди 2 години)
Рейтинг: 51000 | Одобрение: 22405
Изглежда Иванчева не е удобна на някого. На кого ли?...
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
11
4
Груди (преди 2 години)
Рейтинг: 757 | Одобрение: 312
Прах в очите на хората...
Я!
21
5
... (преди 2 години)
Рейтинг: 16901 | Одобрение: 5431
[url=https://petel.bg/profile/7e3dbb83124861388d8b536fd54bca46.html]n eXu s[/url], като си почнал кажи и за кметът на Созопол. Той ваш човек 2 милиона отмъкна => поне на 40 години трябва да го осъдят. Е да рерберски **** e ... 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама