Ексминистър на ГЕРБ: Борисов винаги се е отнасял към МВР като към любимо дете, а накрая дойдоха милиционери от 89 г. и го изведоха

31.03.2022 / 17:13 3

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Кадър": Нова телевизия"

Бившият екоминистър в правителството на ГЕРБ Емил Димитров-Ревизоро разкри в ефира на предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия", че експремиерът Бойко Борисов винаги се е грижил за МВР, служителите на което в момента са на протест.

"През 1984 г. бях стажант в школата на МВР и там наблюдавах един офицер как ги учеше на карате. Казваше се Бойко Борисов. 20 години години по-късно като бях директор на агенция "Митници" той беше главен секретар на МВР, хората за първи път разбраха, че има такава длъжност. Уверявам ви, че от тогава до ден днешен са му били винаги малкото дето, любимото дете, скъпото дете. Всичко е давал за МВР. Докато накрая дойдоха едни милиционери от 1989 г. и го извеждат от дома", каза той.

"Когато имаше протести преди две години и мятаха риба и бомбички по полицаите, кой защитаваше властта от любовта на народа. Защото тогава беше любов на народа. А сега ако полицаите тръгнат да нападат сегашната власт, кой да ни защити? Да ни пазят стражите, а кой ще ни пази от стражите. Тези хора изтърпяха много унижения. Тези хора по някакъв начин са ограничени за протестиране, но те имат съвест, имат собствено мислене, мнение по дадени въпроси. Те изпълняват заповедите и задълженията, част от тях душата им се бунтува, но го правят. Нямат ли право да си кажат? Подкрепям всичко, което правят. Притеснявам се да не го изкарат политически, защото в случая полицаите, което правят - каквото и да се говори, накрая има две златни фрази: "Реформа да, но не така" и "Реформа да, но не сега". И те деца хранят, да се вслушаме в техния глас", коментира той.

Друг от гост коментаторите в предаването - писателката Цветелина Цветкова го попита: "Като казвате, че са били малкото дете на Бойко Борисов, явно не се е грижил добре за малкото си дете", на което Ревизоро отговори: "Добре, тогава защо за тези 8 месеца, в които Борисов не е премиер, не им се помогна?". 

"Защото се е натрупало в годините. Те не живеят добре от много дълги години", каза на свой ред Цветкова.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
2
Радостин (преди 4 месеца)
Рейтинг: 52154 | Одобрение: -366
Интереса клати феса.
Всеки да си получи заслуженото !
2
1
MrBean (преди 4 месеца)
Рейтинг: 97797 | Одобрение: 1732
Какво любимо дете бре, та вече ще се пенсионират на 60години-кое е любимото? Любимото му беше че ги използва като бухалки и убийци! Нищо повече. И какво да направи милионера от 89та,когато са му върнали имотите разграбени от предците му??? Да го дари на Бойко ли? Пък и милионите от 89та са без 3 нули...поне.
3
0
милен (преди 4 месеца)
Рейтинг: 26622 | Одобрение: 3562
 От началото на 90-сетте години слушам турци, цигани и българи да казват как покровителствани от полюцията, сводници и наркопласьори зарибяват децата им да проституират и да се дрогират, а след това Тиквата взема 500000 долара рушвет от Сретен Йосич за да го острави необезпокояван и със съдействието на полюцията да си продава дрогата в Роидината ни, докато пласьорите на дрога зарибяваха учениците от 5-6 клас да се друсат, полюцаите ги пазеха на ъгъла на училището срешу заплащане, представете си колко подкупи и рушвети са вземали най обикновените мърши от полюцията, които винаги си чоплят семките о време на смяна и не ги интересува нищо свързано с безопасноста на българите, от които данъци им се плащат заплатите. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама