Бюлетините за изборите пристигнаха във Варна (Снимки)

18.03.2017 / 15:18 1

Снимки "Петел"

Бюлетините и изборните книжа за изборите пристигнаха в трети избирателен район Варна днес. Превозващият ги МАН, придружен от полицейски конвой, дойде от София в едно от сервизните халета на "Градски транспорт" ЕАД точно в 15.01 часа. Малко след това бе разбита пломбата и електрокари започнаха да свалят от камиона един по един всичките 19 палета.

Те тежат общо 8 тона, а в тях има 451 000 бюлетини. Според информациите да гласуват във Варна и областта имат право около 410 000 души, а по закон се прибавят още 10% бюлетини отгоре.

В 12-те общини във Варна и региона изборните секции са 639. Бюлетините ще бъдат разпределени по админстрации - общински и районни от 16,30 часа до 19,30 часа, а след това до изборите ще се охраняват от полиция и СОТ.

Камионът с бюлетините бе посрещнат от областния управител Тодор Йотов, неговия заместник Иван Любчев и шефът на РИК Велин Жеков. За охраната се грижеха около 20 полицаи, пристигнали със седем коли.

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
xXx (преди 1 годинa)
Рейтинг: 31705 | Одобрение: 12615
Пародия на транспортиране че и с пломба, тоя камион може да се товари и странично без да се отварят вратите отзад. Много странно е закачена тая пломба, тя само за дръжката се държи а не за заключващия механизъм, тоест и без да се реже пломбата може да се отвори вратата . И после се надявайте че не са манипулирани изборите, като видите с какъв смешен камион се транспортира "избора" на народа.
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2011 - 2018 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама