Голяма драма във Варна! Ето кой е клиентът хванат в интимен сеанс с 41-годишен мъж на бул. "Владислав"

26.02.2015 / 18:07 17

41-годишен травестит, ветеран в предлагането на ласки на представителите на собствения си пол, отнесе пробация след поредното си задържане във Варна, пише "Блиц".

Десислав Петров бил спипан на паркинга зад фото „Луна“ на централния булевард „Владислав Варненчик“, място, което от години е явка на „нощните пеперуди“.

Травеститът и негов клиент решили да се усамотят в малките часове на 4 януари и се шмугнали в „Голф“ 3-ката на мераклията за нестандартни забавления. За зла участ обаче в непосредствена близост била спряна и полицейска патрулка, а още по-неприятно било, че униформените не дремели, а наблюдавали търпеливо цялата увертюра. Изненадващо атакували голфа, отворили вратата и заварили „нощната пеперуда“ и клиентът й на калъп. Оказало се, че травеститът е стар познайник на полицията, закопчаван неведнъж за проституция във Варна, а в периода от 26 март до 10 октомври 2014 г. са му съставяни няколко предупредителни протокола. 

На съдебното заседание във Варненския районен съд, освен 41-годишния Десислав Петров, или както още го наричат – Деси, като бе привикан и клиентът, който работи като гробар. Цветно и широкоекранно той разказал какво са правили, като не липсвали натуралистични разяснения за половия акт, доверяват пред "Блиц" източници близки до защитата. Заседанието премина при закрити врата именно заради разпита на свидетеля и интимния характер на делото. Гробарят обяснил, че си имал сериозна приятелка, но отвреме на време се виждали и с Деси, да се милват. На няколко пъти той си променял версията за скандалната нощ, като първо казал, че „не му станал“, а после, че „само малко го вк****“. На което Деси реагирал остро: „Как ще си ми го вк***ал, бе?! Беше мек!... Само се милвахме…“. Но най-възмутен бил травеститът от твърдението, че бил получил 10 лева за сеанса. 

Съдът наложи на 41-годишния Петров наказание "пробация". Подсъдимият, с цел да си набавя доходи, предлагал сексуални услуги срещу заплащане на обществени места във Варна, предимно в района на фото „Луна“ на централния булевард „Вл. Варненчик“. Той бил регистриран в полицията като лице от криминалния контингент, занимаващо се с проституция. Приходите от сексуални услуги на клиенти подсъдимият не декларирал пред съответните органи и не заплащал данъци върху тях, обясниха от пресслужбата на Районния съд във Варна. Съдът постанови в продължение на 6 месеца Деси да изпълнява задължителните пробационни мерки – регистрация по настоящ адрес при периодичност два пъти седмично, както и провеждане на срещи с пробационни служители. Защитата ще обжалва постановеното наказание.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
4
янка димовски (преди 6 години)
Рейтинг: 801 | Одобрение: 126
Баси,заглавието....къде я видяхте тая драма-хората се обичали,а вие-драма...какво лошо има в това двама души да се обичат,ай?!?

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама