Холандски предприемач се влюби в нашенка и стана българин

23.06.2022 / 12:56 0

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Човекът, който управлява 60 млн лева, Макс Гурвиц, е предприемач, който се е влюбил в българка и пожелал да стане един от нас. Какво е причината, разказа той самият по БТВ: 

"Голяма Любов. Дойдох тук 2007 година, започнах работа в една европейска агенция по авиация в Германия и там се запознах с едно момиче. Елина. За нас беше повод на разговор, че ми е харесала София и покрай любовта към това момиче дойдох тук. В България няма какво да не харесваш. Особено природата, но ме привлича това, че сме все едно Западна Европа през 60-те години.

Безкраен растеж, начало на нещо много голямо. Всичко е супер. Ние сме по-напред от други държави, заради различни обстоятелства. Осигурили сме много ресурси за предприемачество. Има към половин милиард евро за инвестиции в стартъпи - начинаещи компании. Това е много. Работа има. По-скоро няма достатъчно хора за обема работа, която имаме. Аз бих приветствал да дойдат и да станат българи по избор. Инвестираме много широко в иновациите. Това са дигитални бизнеси."  
 Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама