Ива Николова на стълбите към Тошко Йорданов: Палячо

23.07.2021 / 11:43 9

Кадър Евроком

Тошко Йорданов се обърна с гръб след въпрос на Ива Николова: "Защо преговаряте с партии от статуквото, нали щяхте да ги чагъртате?"

"Ето какво получаваме: "Гръбчета. Абсолютно никакви отговори. Той говори по опорни точки, а ние му задаваме въпроси, на които не са му казали отговорите", каза журналистката от "Пик". 

Тя направи своеобразен коментар монолог, в който нарече Тошко Йорданов "палячо":

"Добре, че не попитахме кой ще е следващият премиер. Не успяхме. Това беше глупаво от наша страна, но тука има гласовите поддръжнички от продажни медийки, които не дават на никой да задава въпроси. 

На влизане в залата, в която президентът провежда консултации, това беше първата политическа сила на Слави Трифонов, беше ясно казано от президента, че той настоява за съставяне на кабинет, а пък Тошко Йорданов започна да се оправдава, че те и те искат някакси кабинет, ама ако партиите дадад ясна позиция, че споделят техните приоритети. 

В крайна сметка тази реплика се размени няколко пъти между президента и въпросния Тошко на Слави, но така и не стана ясно защо президентът избързва да свика консултациите днес при все, чак днес следобед започват консултациите на самата партия ИТН от 3 часа с ДБ.

В събота и неделя също трябва да има консултации по искане на ДПС. 

Те даже поставят условия кога и къде да се срещнат. Това, разбирате, съвсем не е случайно. 

Тая партия наистина е смокиново листо на ДПС, особено, ако се сбъдне една обикаляща клюка, че Меглена Кунева може да е следващото предложение на Слави Трифонов за премиер след провала с Николай Василев, но тя също е НДСВ, а така се прави опит за реставрация на Тройната коалиция като ДПС е със смокиновото листо ИТН.

Ще видим. Те сега твърдят, че говорят за политики, защото никой не им е казал кой е следващият премиер и кои са следващите министри.

Тези неща, както ви е абсолютно ясно не се решават нито от Слави Трифонов, който не е във физическо състояние да решава, каквото и да е, нито ето този тук палячо, който току що видяхте.

За Виктория даже нямам думи. Виктория я помня като активист на младежкото СДС и това което виждам тук никак не е лицеприятно. 

Следващите на разговори са ГЕРБ СДС, но те заявиха, че не желаят да разговарят с разединителя на нацията, който провежда консултации за обединение, но не могат да очакват от него обединени. Те не са поканени от ИТН за съставяне на правителство, което е странно, защото ако ГЕРБ не са поканени защо са поканени ДПС?! За БСП даже и не питам. Очевидно не съвпада това, което говорят от партията на чалгаря Трифонов с това, което вършат, защото каквото и да правят тяхното правителство не може да бъде избрано освен с процедурни хватки с кворума, ако няма подкрепа на някоя от системните партии ДПС, БСП или ГЕРБ, както ги наричаме всички. Системността вече е комплимент, докато тая тука тип Бепе Грило (б.ред. италиански комедиен актьор, създал партия) и други такива маймунски проявления в политиката е очевидна заплаха за държавността и стабилността и за гражданите. 

Ще го разберем в последствие." 

 

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
6
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
Тито, твоите хора от Титово време са на власт, радвай им се дундуркай си ги, да не ревеш после, че нямаш пари за хляб и за лекарства. 
8
0
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 89865 | Одобрение: 29335
Тази жена леко над средна възраст ми прилича силно на "баба Яга". С този изострен нос и неспокойна въртяща се мутричка  ...Леко ме напрага ,защото усещам тишината в спалнята й. Съвет: Госпожо, баба Яго, купете си вибратор сръбска марка-черен. Той ще ви успокои.
4
1
Tито (преди 1 годинa)
Рейтинг: 23543 | Одобрение: 3498
Мъка ми е... От централата на ГЕРБ съобщиха, че предстои масово съкращение на тролове, поради несправяне с работата и лошите изборни резултати. Мъка ми е за ''нашите'' тролчета и най-вече за ПраДебилаНамусен
3
2
Кака Слонка (преди 1 годинa)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Лошо им се пише на грабавите, вкл. и на Пикливите, идва нова власт, която ще им отсече галвите. Иве айде и ти с хипертонична (циркова) криза като Балтафф 
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
4
0
ас (преди 1 годинa)
Рейтинг: 115150 | Одобрение: 20520
трява да и отнемат пропуска за парламента на тази патка.
2
10
ПХК (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16965 | Одобрение: -5255
Смешен чалгар и жалък палячо това е ръководството на ИТН, които говореха едно, а сега вършат съвсем друго.
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама