ЛИДЕРЪТ НА ПРОТЕСТА ИВАН ПЕТРОВ: НЕ БЕШЕ ОПИТ ЗА СПЛАШВАНЕ, ПОСЕГНАХА НА ЖИВОТА МИ

14.02.2013 / 07:35 6

 

Недко Петров

Наръганият с нож снощи Иван Петров обяви, че атаката срещу него не е опит за сплашване, а посегателство върху живота му. Той обаче е категоричен, че това няма да го спре да протестира против високите цени на тока и парното и довечера.

„Атаката е целенасочена и извършена от провокатор. Той не е искал просто да ме сплаши, искал е да отнеме живота ми. Лекарите казват, че съм имал голям късмет. Ако ударът беше няколко сантиметра вляво или вдясно от кръста ми, щеше да е фатален”, заяви тази сутрин за petel.bg Петров (на снимката вляво). Последният уточни, че е спал спокойно, но повече го боли от човешката злоба срещу него, отколкото от раната. 

Както вече писахме, лидерът на протеста и бивш футболист бе наръгън с нож от неизвестен мъж около 21 часа снощи в близост до църквата „Света Петка”. „Дадох показания пред полицията, но нямам идея доколко ще помогнат, тъй като не видях добре нападателя. Той бързо избяга в тъмните улички, а и беше с качулка. Тази вечер със сигурност ще участвам в поредния протест, дори да се наложи да съм с инвалидна количка”, каза още Петров.


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама