Иво Христов: Панов е тотално неадекватен. Преди 1944 година сме били една мизерна икономика, после сме направили скок

13.10.2021 / 15:55 4

Кадър: Евроком

Остри думи срещу кандидадът за президент Лозан Панов каза бившият депутат от БСП проф. Иво Христов, който гостува в предаването на "Евроком" ''Не се страхувай''. Христов обяви, че съдия Панов е част от ''другия клан'', който не цели реална съдебна реформа, а да замени Гешев със свой човек. 

"Става въпрос за два олигархични клана, които са си дали битка на съдебната власт. Всико е за главата на нещастния Гешев. Проблемът е, че като искат да махнат Гешев и да сложат техен човек", каза още Христов. 

"В момента се разпространяват лъжи, че през 1939 г. сме били много добре. Тогава пак сме били на опашката. Това е било една мизерна икономика. България се модернизира по времето на социализма и направи един скок, който оплаквачите на онова време още не могат да простят. В момента сме в много отношения една примитивна страна от третия свят. При лошия социализъм бяхме близо до 9 млн., а сега сигурно ще излезем 6 млн. след преброяването", коментира Христов.

"Отказах се от депутатството, за да запазя себе си. Излязох от парламента, но не и от политиката. Може би сега ще навляза в нея", заяви професорът. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
MrBean (преди 10 месеца)
Рейтинг: 97376 | Одобрение: 1801
Тоя  наред ли е? А знае ли че в царска България е било нормално да платиш с "ФранцЙосиф",масивна златна монета...че българската тъкачна промишленост е била веднага след английската.и много още.Това което комунистите и ДПС ни дават и отоманите не са взели!!!ТЪпкомунист,а и водещия дърт ченгесар от външно.Елате го вижте лятно време на Тасос,-пълен помияр!
0
1
уйчо (преди 10 месеца)
Рейтинг: 63843 | Одобрение: -4487
Не бе, Иво, лафа е: до 1944 г България бе на ръба на пропастта. След това тя направи крачка (скок) напред.
1
8
Нане (преди 10 месеца)
Рейтинг: 16050 | Одобрение: 2315
Тоя идиот че и професор ивчо съм го  гледал и подруги телевизии какви тъпотии говори срещу атомната ни централа вместо да му дават трибуна да извадят какви ги говори преди
5
8
Вин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 3307 | Одобрение: -383
Близо 9 млн., ама при затворени граници с пропускателен режим дори в предграничната зона, телени огради и стрелба на месо! Това за живота в "рая" на социализЪма, който и според диктатора се  оказа"недоносче"!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама