Камара боклук посреща туристите пред Археологическия музей във Варна

20.06.2022 / 15:10 8

кадър Масис Бояджян, Фейсбус/"Варна"

Редактор: Веселин Златков

e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

Планина от боклук посреща туристите, дошли да видят най-старото злато на света.  Пред Археологическия музей във Варна се търкалят всякакви отпадъци, разнасяни от вятъра, това показва кратко видео, публикувано във Фейсбук.

„Кметът дали може да ходи? Заповядайте туристи, за нас е ежедневие”, това пише в групата „Варна” авторът на кадрите Масис Бояджян.

Боклуците в центъра на Варна се трупат на камари заради очевидно намаления брой на кошчетата за смет, като много от съществуващите са пробити. Морският град гледа с надежда към туристическия сезон, но наличието на групи посетители означават и повече боклук. Засега не се вижда някаква реакция от местната власт към все по-лошата градска чистота.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Радостин (преди 1 месец)
Рейтинг: 52154 | Одобрение: -366
Повече кошчета ЩЕ СЪБЕРАТ  на туристите боклуците. Има затворени отгоре с отвори отстрани , така  чайките  няма  да изваждат боклука. Не е трудно да се сети нехайният кмет.
Всеки да си получи заслуженото !
0
4
Серж (преди 2 месеца)
Рейтинг: 54155 | Одобрение: 6935
И ти си прав! Но ако кошчетата са почистени своевременно - гларусите ще се махнат оттам.
1
2
уйчо (преди 2 месеца)
Рейтинг: 64142 | Одобрение: -4368
Аз да ви кажа,  няколко гларуса са си завзели територията и всяка сутрин вадят от коша всичко, за да търсят остатъци от това, което са яли по автобусите, които спират там.
1
6
Чичкото (преди 2 месеца)
Рейтинг: 81889 | Одобрение: -4051
НЕ СЕ УЧУДВАМ ЖИВЕЯ В ТАЗИ КОЧИНА ВАРНА КМЕТА НЕ МУ ПУКА
Истината преди всичко
2
3
Серж (преди 2 месеца)
Рейтинг: 54155 | Одобрение: 6935
Именно! Именно! Точно така е! Но тюфлеците от "Общинска полиция" защо не са там с кочаните за глоби? А сметопочистващите фирми защо спят и те? Едно време започваха сметосъбирането в пет часа сутринта! А сега никакви ги няма...
4
3
nadu6kata (преди 2 месеца)
Рейтинг: 302 | Одобрение: 67
Тая свинщина е направена от самите туристи посещаващи Археологическия музей. Виждал съм един дори да си гаси фаса в колоната на входа преди да влезе. Уж са много културни в техните си страни, а като дойдат у нас мнозинството от тях свинят навсякъде. Я ги опердашете с едни солени глоби както е в техните страни и да видим дали ще свинят, следващия сезон ще се държат като човеци. Същото се отнася и за диваците които вилнеят по курортите, основно англичани. Като се изпонапият са като бесни зверове. 
Нападането на противника с обиди и етикети е известно като логическа грешка (argumentum ad hominem).... говори за (!!!) слабост, нисък интелект и липса на аргументи! 😉
2
4
Серж (преди 2 месеца)
Рейтинг: 54155 | Одобрение: 6935
КМЕТЕЕЕЕЕЕ.....КМЕТЕ! И на теб да ти....Гняв

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама