Камери за видеонаблюдение в училище заснеха силует нощем, а шкафчетата започнаха да се блъскат

17.05.2021 / 09:44 10

Айхан Infire

В този видеоклип ще споделя с вас най-странните записи от камери за видеонаблюдение, които са успели да заснемат много странни и страшни моменти.

1. Признайте си, поне веднъж през главата ви е минавало мисъл да прекарате нощта заключени във вашето училище ,подобна инициатива ми се струва много примамлива. Представете си, колко готино би било да се разхождате из тъмните коридори в празното училище с приятелите си и в следващото видео ще ви покажа че през нощта може да бъде дори по-лошо и по-страшно в училище, отколкото в гробище. Това са кадри, заснети от камери за видеонаблюдение в едно училище, ракурса е добър и всичко се вижда и можем внимателно да разгледаме кадъра, обърнете внимание на коридора , видяхте ли едва незабележимият силует? Можете да кажете, че просто качеството на видеозаписа е ниско и аз бих се съгласил с вас, ако не бяха следващите кадри.
След известно време започват да се отварят и затварят вратите на шкафчетата, след това вратата на друго шкафче изведнъж се отваря и от него хвърчат хартии и учебници, след това табелката с предупреждение за ,,Мокър под" отлетява, изглежда сякаш някой невидим човек я рита. Не ви ли е малко странно, толкова много случайности на едно място ме притесняват, но едно е сигурно, случилата се сцена в това училище до ден днешен не може да се обясни.

2. А за хората които не са мислили да пренощуват в училище, ще ви издам една тайна, в болниците също се случват подобни сцени, а даже още по-страшни.

Много неудобни кадри от които все един човек би настръхнал, но ужасът е истина, в реални болници и в реалния свят.

Камерата за видеонаблюдение заснема коридор в който има легло на което спи жена, странно е защо тя лежи в коридора, а не в стая? Много страшно какво се случва в определен момент, изведнъж призрачен силует се появява от тялото на жената и се задържа известно време на леглото и след това отлита, какво би могло да бъде? Може ли камерата за видеонаблюдение да заснеме отделянето на душата от тялото на човек или в това странно видео което виждаме, камерите заснемат друг призрак, който вече живее дълги години в болницата.

3. Собственика на антикварен магазин, който е разположен в английския град Барнсли, Данил Паркър е намерил на пода люлеещ се кон от шейсетте години, след като е проверил записите от камерите за видеонаблюдение е видял нещо много странно, на видеозаписите се вижда как през нощта конят започва да се люлее сам и скоро пада на пода, Паркър споделя, че би било невъзможно някой да си е играел със специални въжета ,и че записът на 100% не е фалшив. Той добави, че в неговия магазин често се случват паранормални явления, например, на тези кадри виждаме как една картина пада от стената, да се обяснят тези кадри би било много сложно, а вие как мислите, приятели? Долу в коментарите споделете вашето мнение.


4. Нека сега се преместим от антикварният магазин в магазина за хранителни стоки. В един от тези магазини преди 10 години е била заснета много необичайна ситуация, човек се приближава до хладилника и взема бутилка и изведнъж сякаш някакъв демон го завладява, той започва да трепери и да съска, като цяло се държи изключително странно и зловещо, даже жената която е стояла до него избяга, по-късно човекът пада на колене, жената решава да му помогне и се връща да го провери, но за съжаление отново се отдалечава от него, след няколко секунди той пада в безсъзнание, след което падат няколко стоки около него, някой хора предположила, че човекът просто е припаднал, но по-голям процент от потребителите все още твърдят и са на мнение, че в него се е вселил някакъв дявол, иначе как могат да се обяснят падащите продукти около него? както и отражението  което се появява на стъклото на хладилника само няколко секунди след като човекът падна? Това е ужасяващ кадър, а вие как мислите, приятели? Долу в коментарите споделете вашето мнение.

Продължете да гледате видеоклипа по-нататък, защото има много други интересни мистични записи от камери за видеонаблюдение - едно от най-мистериозните изчезвания през последните години, хибрид на мъж, който тича около къщата и зловещ нощен посетител, всичко това е напред в моята класация.

5. Това е била обикновена вечер за смейство Хернандес, членовете на семейството са седели вкъщи и са си общували и изведнъж главата на семейството, господин Хернандес забелязва нещо странно на прозореца, нещо е влязло на паркинга близо до къщата, било е бледо размазана фигура, която е бягала покрай колите, Хернандес веднага проверява видеозаписите от камерите за видеонаблюдение, в този момент съпругата му не е разбирала неговото притеснение и за какво става въпрос, самата тя не е видяла никаква фигура, когато отварят видеозаписите те виждат някаква бяла фигура която се движи с висока скорост точно пред техният прозорец. И до ден днешен не се знае, дали това е било призрак или камерата е заснета просто обикновен човек на когото светлината е паднала погрешно, но при всички случаи кадрите и записът остава много странен и зловещ.

6. В наши дни са инсталирани охранителни камери за видеонаблюдение навсякъде , които могат да се видят не само в жилищните сграда, магазини, търговски центрове, но и инсталирани точно до звънеца на къщите, характерното за тези камери е че, веднага правят снимка на обекта, който стой пред камерата, и понякога това може да бъде зловещо. Преди няколко години един потребител в Reddit е написал в форума на Reddit, че посред нощ е получил известие от приложението за умен дом, в което се е казвало, че камерата е уловила обект, пред неговият звънец. потребителят прекача снимка на заснетият човек,  това е странно да се определи какво е, повечето от вас, ще си кажат, че е човек, но има голяма маса от хора които твърдят, че това е човек с маска, или просто има необичайно лице, но във всеки случай, това изглежда страховито.

7. Възможно, ситуацията със звънеца на вратата да е страховита сцена, но повярвайте ми, не е по страховита от следващото видео, което е заснето от няколко камери за видеонаблюдение наведнъж и смее да се нарече загадъчно или по-скоро едно от най-загадъчните изчезвания през последните няколко години. През 2014 година немеца Ларс Митинг е почивал в България с приятелите си, на 8 Юли е било време да се връщат обратно към Германия, но Ларс така и не се е прибрал, камера за видеонаблюдение записва как той хвърля своят куфар и започва да бяга бързо и напусна сградата на летището, прескача оградата и се скрива в гората, оттогава човекът е изчезнал безследно, никой до ден днешен не получавал новини от неговото изчезване, както виждате гората е гъста и голяма, почти е невъзможно да се намери изчезнал човек там,7 години го издирват и до ден днешен все още няма никаква новина от случая, може би вие имате обяснение за едно от най-странните изчезвания през последните години, каква би била причината според вас? Къде мислите че е той сега и къде живее? Може би България му е харесала много повече от Германия и за това не е искал да се прибере в своята страна/  Долу в коментарите напишете вашето мнение.

8. Това видео беше споделено от един от потребителите на Twitter, човекът се е събудил сутрин и изгледал видеозаписите от камерите за видеонаблюдение, инсталирани около къщата му, и той е открил нещо странно, някой е тичал зловещо през нощта около къщата му на крака и ръце, той е правил кръгове около къщата бягайки, потребителят е казал, че няма представа какво е това или какво е това същество, на пръв поглед изглежда на човек, но ако се вгледате внимателно, можете да видите нещо подобно на хибрид между човек и куче, много потребители предполагат, че най-вероятно това все пак е човек който тича без дрехи, добре, да кажем, че това е така но все пак това не прави това видео по-малко страшно и зловещо, просто си представете, че ставате през нощта да пиете вода и виждате такава сцена, който и да е този човек или същество, най-важното е, че е било извън къщата и не е навредил нито на къщата или на живущите.

9. Но, понякога камерата за видеонаблюдение заснема моменти на паранормално явление или по-точно на духове, които проникват в къщите. На тези кадри виждаме, как камерата снима задният двор на къща, и в някакъв момент на верандата се появява странна полупрозрачна фигура, която след това влиза в къщата, тя буквално се вмъква и влиза в къщата. Собствениците на къщата твърдят, че това не е член от семейството и че никой не е влязъл в къщата им през нощта, а в същото време са убедени в това, че камерата е заснела някакво странно явление или по-точно призрак или друго по-странно и страшно същество, което няма нищо против да посети дома им. Този кадър също до днешни дни не може да се обясни. Странно е как спят в момента.

10. Благодарение на камерите за видеонаблюдение можем да видим не само странни явления, но и глупостите на някой хора които те извършват, тази камера заснема мъж, което е искал да влезе късно през нощта в магазина , по някаква причина той е решил да действа агресивно и е започнал да разбива стъклената входна врата с някакъв бидон, след което човекът успява да се проникне в магазина , а ако се беше успокоил и не беше действал толкова агресивно, можеше просто да дръпне дръжката в различни посоки и да забележи , че вратата е била отворена.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
хабиби (преди 8 месеца)
Рейтинг: 5005 | Одобрение: 1135
айханчо, не ме бъркай със звезди или който и да е там... Много добре си спомняш как ми беше името в предишния акаунт. Ти си тоя оръфляк, дето не го трият, но поне вече зная кой си... Споко....
2
4
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 90400 | Одобрение: 38905
Звезди, партизанино, скоро ще се омъжиш, разбрахме. според мен ти имаш някаква връзка тук, щом не те трият при положение че нарушаваш всички възможни правила. но това е типично за всеки класически селянин да се о.ира на чуждо място . а може и полза да имат от глупостите ти знам ли. със сигурност си мижитурка която изпитва комплекси и почва да ти тече пяна като видиш по-кадърен човек като айхан в случая. жалко човече си смешно 
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
2
2
хабиби (преди 8 месеца)
Рейтинг: 5005 | Одобрение: 1135
Варна/айханчо, скоро-скоро....
0
2
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 90400 | Одобрение: 38905
Звезди, никой в този форум не проумява защо трябва от 5 профила да пишеш едно и също и сам да си говориш със себе си. По-убедителен за себе си ли ставаш. Осмисляш ежедневието си ли? Някакъв личен проблем явно с Айхан имаш нещо
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
3
2
хабиби (преди 8 месеца)
Рейтинг: 5005 | Одобрение: 1135
Варна, а може би ти си айханчо? Нали заради теб ми изтриха оригиналния акаунт. Ахаааа. Значи си ти мишленце!
0
3
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 90400 | Одобрение: 38905
сигурно има връзка с Пеевски Ухилен
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
4
2
хабиби (преди 8 месеца)
Рейтинг: 5005 | Одобрение: 1135
Варна, като сол-ташак на кокошките, защитава протежето им - айханчо пръдлето. Поредното доказателство, че това недоразумение е близко до сайта идва от това, че постоянно ми трият коментарите за него.
0
5
Варна (преди 8 месеца)
Рейтинг: 90400 | Одобрение: 38905
Момчето говори на типично варненски диалект, даже по-културно от повечето комплексари в тоя изостанал град, но явно не сте се чували на запис. добре е да си сверите часовника
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
4
0
stefanhstefan (преди 8 месеца)
Рейтинг: 3316 | Одобрение: 546
Изглежда тенденцията към опростачване, ескалира! Така ли няма нормални и с поне малко способности списвачи, ами това недоразумение! Не виждам смисъл в тая плява с, която запълва и без това, твърде рехавото съдържание. За липсата на дикция, няма да коментирам. Хора, осъзнайте се! Недопустимо е!
2
1
уйчо (преди 8 месеца)
Рейтинг: 49153 | Одобрение: -7447
По заглавието познах, че е Айханчо, любимецът на ПетелаУхилен. Прочетох първото изречение само, ама как да си призная бе, такава  тъпотия никога не ми е идвала на ума! По-добре ми беше с някоя съученичка да се заключа на някоя таванска стая.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама