Карадайъ: Напуснете, намирате се в акваторията на частно пристанище

11.07.2020 / 19:53 20

Източник: Maritime.bg

Напуснете, намирате се в акваторията на частно пристанище. С тези думи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се обърна към лицата, намиращи се на борда на катамаран, снесен и притиснат от вятъра на кея на марината, част от комплекса, известен в публичното пространство като „летен сарай“ на Ахмед Доган, почетен председател на партията.

Десетки симпатизанти на движението направиха шпалир по кея на марината, недопускайки заставането на нито един от десетките съдове, които се намират в района.

Вижте видео по-долу.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
Мракобес (преди 2 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Строежите са му незаконни.
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
0
0
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
А къде пише, че е придобит не законно?
2
0
Мракобес (преди 2 години)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Добре може Костов и Орешарски да са осрали пейзажа, а Борисов що не разследва и не му го взе на Доган , а? Защо оня кмет на Бургас доузакони всичко и го защитава? Къде са ДНСК?
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
0
0
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
Милене, това време няма да се върне, не го ли разбра? Само след голяма война може да стане това и пак не е сигурно. Изграденото от хората през комунизма и живота, който помниш от тези времена никога няма да се върне, за жалост! 
0
1
милен (преди 2 години)
Рейтинг: 27574 | Одобрение: 3694
 НаСранНеБългарино, ако нямаше тук десетки честни коментатори, никога не бих ти писал и една дума дори, и сега да ти кажа, какво чух от французи, които дийдоха през 2006 година в робовладелският завод, където робувах на тежка работа за жълти стотинки, те се рзкарваха из завода със директорите и имаха преводачка без да ме видят "подслушах ги" чух преводачката как казва на "директора", какво ще кажат синдикатите, а директорът казва защо, тук хората работят и са доволни, преводачката, доволни хора, не карат 15-20 годишни коли, един 70 годишен турчин, който работи там от 1975 година ми каза че преди 89 година заплатите им са били минимум 600 лева до 1100 лева, и за 10 години е купил апартаменти на двамата си сина, а сега ми казва ако аз вземам 350 лева подаяния за тежкият ми труд, той взема със 100 лева повече.
0
0
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
Пак не си наясно Миленчо. Кризата прогони хората от България след 2009 година, световната криза, не кризата в правителството на Бойко, защото точно тогава те дойдоха на власт. Много е трудно да се спори с некомпетентни хора. Много са като теб и вие не сте виновни, виновни сте до там, че се поддавате на провокации от опозицията, която за 10 години нищо не е направила за родината. Дадоха им шанс при Орешарски и пак я закъсаха, че и Доган си узакони имота. Като ги слушам такива като теб, да ми обясняват, как 60 на 40 било схема, направена за герб или това спонсориране от Ес, което е безвъзмездно, как да им обясня, че вярват манипулации. Държавата и народа усвояват пари от ес и са добре, работа има във всеки бранш, никой не се е оплакал, че няма работа. Дори напротив, търсят се работници под дърво и камък, комбайнери за по 3 4000лв и никой не отива, що така? Не виждаш ли как се купуват апартаменти,като топъл хляб, тези хора бедни ли са ?
0
0
yana great (преди 2 години)
Рейтинг: 3634 | Одобрение: 919
Бея върти всичко в бг-то.Още някой има ли да си мисли, че сме се освободили от османско?!?
3
0
айки (преди 2 години)
Рейтинг: 24200 | Одобрение: 7685
долен боклук.....
7
2
милен (преди 2 години)
Рейтинг: 27574 | Одобрение: 3694
СраБългарино, пишеш за някакъв закон, ти участва ли в него, този закон, който прогони от Родината ми 2-3 милиона съотечественици и остави всички трудолюбиви хора и пенсионери да живеят бедно, заради това, че комунистическите утайки от Герб и всички други партии, заедно с робовладелците ограбиха и продължават да грабят Държавата и народа, за да живеят по царски, ако си участвал в този закон ще ходиш заедно с идола си Тиквата от Банкя на ченгела, нищо че си арменец или фесландец.
0
4
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
Въпроса ти го тълкувам в 3 4 варианта. Какво означава "да разкара фесовете от там"? Ти ще искаш Бойко да вземе ТЕЦ Варна от Доган. Нещо направено по закон, как се бори в съда не знам. Или ти искаш, както комунистите 1946г? 
7
1
милен (преди 2 години)
Рейтинг: 27574 | Одобрение: 3694
 СраБългарино, защо твоят кумир Тиквата от Банкя, който е от 10 години на власт не разкара фесовете от там? 
2
4
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
Тя тръгвa oт пoдaрявaнeтo oт прaвитeлcтвoтo нa Ивaн Кocтoв нa вcички имoти нa НХК /към кoитo cпaдaт и имoтитe нa Caрaя, зaeднo c oкoлo 300 дкa крaймoрcки тeрeни в пaрк Рoceнeц/ нa руcкия кoнцeрн “ЛукOЙЛ”. Тeрeнът нa нoc “Чукaлятa” e бил пoлзвaн пo врeмeтo нa coциaлизмa кaтo яхтeнo приcтaнищe нa Нeфтoхим и грaничeн пocт зa рaдaрнo и визуaлнo нaблюдeниe, пoрaди cвoятa изключитeлнa cтрaтeгичecкa тoчкa. Cлeд привaтизaциятa нa coбcтвeнocттa нa НХК, тeрeнитe в пaрк Рoceнeц ce прeхвърлят нa фирмa cвързaнa c Вaлeнтин Злaтeв, кoятo oт cвoя cтрaнa ги прeпрoдaвa. Тaкa в крaйнa cмeткa, бившият яхт-клуб нa Нeфтoхим, зaeднo c прилeжaщaтa бaзa, cтaвa eднa oт “пeрлитe в oгърлицaтa” в coбcтвeнocттa нa кoрпoрaтивния oбръч нa Дoгaн – фирмaтa “Хeрмec Coлaр”. Caрaят ce вoди пo дoкумeнти “Вoднa cпoртнa бaзa” и e ocъщecтвeн c крeдит oт фaлирaлaтa КТБ зa oкoлo 20 млн.лв. oтпуcнaти пo прoeкт зa ….Фaбрикa зa фoтoвoлтaични пaнeли. Фaбрикa нямa, бaнкaтa e измaмeнa. Пo-къcнo КТБ фaлирa и крeдитът пo “cхeмa” ce прeкрeдитирa в другa бaнкa. Зa cмeткa нa тoвa пaритe ca изхaрчeни зa cтрoeжa нa oгрoмeн лукcoзeн фeoдaлeн пaлaт и oтцeпeнaтa oкoлo нeгo eкcтeритoриaлнa чacт oт бългaрcкoтo крaйбрeжиe.
5
1
MrVain (преди 2 години)
Рейтинг: 1361 | Одобрение: -194
Не им се гневете на тези турци които са ги докарали с автобуси. Не са образовани и идея си нямат какво става. Доган от години ги плати си "лошите" българи за да гласуват за него. Като ги нападате едва ли не Доган излиза прав.
0
9
ПраБългарин (преди 2 години)
Рейтинг: 56268 | Одобрение: -27357
Тъп червен боклук си Милене, по времето на Костов е продадено на Доган, а по времето на Орешарски е узаконено. Това са твоите хора, те са му го уредили, а ти си карай жигулата и ходи гласувай за тях.
10
1
милен (преди 2 години)
Рейтинг: 27574 | Одобрение: 3694
 И със частни пристанища разполагат фесовете, и то в България. По пет на нош ислямисти долни.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама