Каракачанов: Натрупвани с десетилетия проблеми няма да се решат с един арест

16.01.2020 / 17:58 4

Редактор: Александър Дечев

e-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bg

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов коментира  предаването "Лице в лице" ареста на Нено Димов, който е именно отхквотата на неговата партия, както и исканият вот на недоверие.

"БСП и ДПС управляваха достатъчно време заедно, а водната криза не е от една или две години. Проблемите в Перник, които могат да станат на много други места, са, че цялата водопреносна мрежа в България е на по-голяма от моята възраст. И започва да гърми, това са старите етернитово-бетонни тръби, които на практика вече отдавна са неизползваеми. Проблемът не е от сега. Той си съществува, просто си мисля, че Нено Димов беше нарочен за изкупителна жертва. Не казвам кой го е направил. В основата на всяко едно общество е справедливостта. Проблеми, натрупвани десетилетия, с ареста на едно лице няма да се решат. А и този човек не е виновният. Според мен. Аз си казвам моето мнение. Аз мога да ви изнеса няколко факти, нека да разсъждаваме. Първо е известно, че не Нено Димов управлява водопреносната мрежа в държавата. Не министерството на екологията. Самите заявки за отпускане на вода се издават от ВиК дружествата. Самите данни за нивото на язовирите, за нивата на язовирите, самата поддръжка на язовирите е работа на ВиК-тата в държавата. Те единствено утвърждават подавания от ВиК график", каза Каракачанов. 

Информирайте се само от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
милен (преди 2 месеца)
Рейтинг: 8821 | Одобрение: 1131
 Вярно че мястото ви не е в ареста, дебели свине, които ограбихте парите на народа, там трябва да ви хрантутим, а по добре е да ви забием на кола и мършата ви да мирише с години наред и да водим децата си там да ви миришат и да им обясняваме, че това се случва със всеки, който посегне да краде народни пари, от заплати, пенсии, социални помощи, завишени цени и големи лихви за оставените в бедност българи. 
5
11
Наблюдател (преди 2 месеца)
Рейтинг: 15559 | Одобрение: -461
-" ...Самите данни за нивата на язовирите, самата поддръжка на язовирите е работа на ВиК-тата в държавата....   "Красимир Каракачанов     ----:errm::blink: Опаааа, взеха да си подхвърлят "горещите картофи" от един на друг в Министерския съвет.:wassat:8-)Ухилен Де юре и де факто  ВиК дружествата са на подчинение към Mиниcтepcтвo нa peгиoнaлнoтo paзвитиe и блaгoycтpoйcтвoтo MPPБ Mиниcтъp Петя Аврамова ГЕРБ.:errm: Но там никой не потърси отговорност : политическа или съдебна - (прокуратуратурата е с кепенци)????:wassat: Защо ли?:wassat::unsure: Въпрос на който отговора знае Премиерът - но мълчи, а сигурно и Кр.Каракачанов го знае но не смее да каже.;)  ------ Тематичен Виц : - Иванчо пита баща си какво е това -  де юре и де факто. Бащата повиква майката и сестрата и ги пита: - Един арабин - безнесмен дава по 2000 долара да прекарате с него две вечери. Ще отидете ли? :errm:...- - Да, разбира се - отговарят и двете.Ухилен ... Бащата обяснява след това на Иванчо: - Де юре, Иванчо имаме 4000 долара, ..... а де факто - две курви.ШокиранУхилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама