Катастрофи и в двете посоки на Аспарупов мост във Варна, шофьори обвиняват институциите

02.12.2019 / 09:20 10

Редактор: Веселин Златков
e-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bg

снимки: Димитър Василев, Светлана Павлова, Димитър Киров, Петя Петрова, "Виждам те КАТ-Варна"

Тежко се оказа придвижването по Аспарухов мост във Варна тази сутрин, това показаха поредица от публикации в групата „Виждам те КАТ-Варна“ във Фейсбук.

И в двете посоки на пътното съоръжение имаше произшествия, което сериозно затрудни трафика. Особено тежко е било положението по пътя от селата Константиново и Звездица към центъра на Варна, където задръстването е било километрично, коментират свидетели.

Някои от очевидците разказват, че тази сутрин на моста е имало слана, което е направило плътната му хлъзгави. Мнението на шофьорите е, че пътят трябва да се обработва при такива условия, а това не е направено.

Водачите са недоволни и от реакцията на КАТ, според тях пътните полицаи са реагирали бавно, което още повече е затруднило трафика.Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
0
Mercenary (преди 7 месеца)
Рейтинг: 44948 | Одобрение: 10168
Горане, да те *** кой те хване! За такива данъци, трябва минимална пенсия 500 евро, минимална заплата 1000!
0
3
Горан (преди 7 месеца)
Рейтинг: 2064 | Одобрение: 454
трябва да се вдигнат драстично данъците за старите барутници за да се научат селяните да ползват градски транспорт, данъка са кола под Евро 3 трябва да е минимум 1000 лева, евро 4 около 600 лв, евро 5 0коло 400 и евро6 около 200 това според мен е справедливия данък,
1
1
:) (преди 7 месеца)
Рейтинг: 11262 | Одобрение: 4782
Камери на моста ИМА. Само че временни и като прочетата "КАМЕРА" - карат с 50, като не прочетат за камера, карат със 100. 
2
1
Mitko (преди 7 месеца)
Рейтинг: 2772 | Одобрение: 577
Сложете на моста камери.
1
1
:) (преди 7 месеца)
Рейтинг: 11262 | Одобрение: 4782
"ШОфьори"? Какво са ви виновни институциите, че на минус градуси, по мост, карате много над ограничението за сухо време, с летни галоши и се правите на можещи? Ако не си бяхте купували книжките, щяхте да знаете от листовките дори, че мостовете винаги се заледяват лесно и бързо, заради течението, което се образува. Учи по време на шофьорският курс. Все другите са ви виновни, че простии главите ви са пълни предимно с лайна, а не с мозък! 
1
0
Ман40 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 4855 | Одобрение: 1335
Така е всяка година в металния сектор над канала. По моста се кара с 50км/ч, не е виновна само сланата! Химикалите вредят на металната конструкция! Карайте разумно, а не да се правите на по-тарикати и по-можещи от другите!
RB

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама