Коритаров е бил с поставена първа ваксина преди да почине внезапно от сърдечна недостатъчност

07.04.2021 / 14:53 4

Кадър и видео ТV Европа, vbox7.com

Оказва се, че водещият Георги Коритаров е имал първа поставена ваксина и скоро му е предстояла втора игла, става ясно от думите на Георги Харизанов от ГЕРБ, който е и шеф на тв "Европа".

Сърдечна недостатъчност го е покосила, посочва "24 часа".

Водил пряк ефир, 24 часа по-късно умира в болница

Внезапно и 24 часа след предаването си на живо Георги Коритаров си отиде завинаги на 6 април.

Ден преди това след прекия ефир по тв “Европа” 61-годишният журналист е бил откаран по обяд в болница “Токуда”, където е дал положителен PCR. Имал е и сърдечна недостатъчност.

Коритаров проявил симптоми още сутринта по време на ефир, съобщи пред “24 часа” Георги Харизанов, който е директор на тв “Европа”. Трудно дишал, не можел да се изкашля, сърцето му прескачало. Към обяд се влошил и го закарали в болница.

Тв водещият е бил ваксиниран с първа доза и предстояло тези дни да му поставят втора, казал самият той на Харизанов, когато се появили съмненията, че е заразен с вируса.

Когато научава страшната вест, тв шефът я съобщи и във фейсбук:

“Не знам как точно се съобщава такава вест. Не знам какво се казва, не знам как се проумява, не знам как се живее с нея. Вчера се смеехме в ефир. Днес разбирам, че повече няма да се видим. Няма да говорим. Няма да спорим. Няма да мислим заедно, да работим заедно, да четем и да пишем заедно. Щастлив съм, че бях малка част от живота на този велик човек. И той от моя. Ще се опитам да се усмихвам всеки път, когато се сетя за него. Но едва ли ще успявам.”

 

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
4
Ванката (преди 6 месеца)
Рейтинг: 10588 | Одобрение: 2458
Да за някой болести има ваксини, но дълги години опити докато ги одобрят. За има няма 1 година една кофа ваксини и видиш ли те са панацеята, ама не е така. Има си % починали от тази панацея! Ами да си кажа честно смъртноста в България не се е променила ама ич биля! Умни хора сте айде марш в сайта на НСИ и си погледнете статистиката. Даже през 2017 година през това тримесечие е имало много по - голяма смъртност! Благодаря за вниманието! Някой някъде си плати и господа "медиците" (търговци на смърт ги наричам аз) уж изнемогват. Да си кажем те отдавна са загубили човечноста!
Простите хора лесно се манипулират и управляват!
1
0
милен (преди 6 месеца)
Рейтинг: 22299 | Одобрение: 2909
 Dooobre, ти вярваш ли в "ковид" 19, 20 и тъй нататък и къде изчезнаха сезонните грипове, под маските и разбитият стаден мунитет.
4
3
Dooobre!!! (преди 6 месеца)
Рейтинг: 10765 | Одобрение: 4830
милен, ами това е целта! Това и бабите на село вече са го проумели. Явно Коритаров е един от онези, при които ваксината е предизвикала тромбоза. Толкова бърза смърт просто няма как да е от друго.
Да живей България!
4
0
милен (преди 6 месеца)
Рейтинг: 22299 | Одобрение: 2909
 Премиер от Държава от ЕС каза, спрете ваксините, те водят до смърт.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама