Костадин Костадинов: Целта на "Възраждане" е да управлява самостоятелно

31.08.2021 / 10:52 7

Снимка: Булфото, архив

"Целта на "Възраждане" е да управлява самостоятелно". Това заяви в сутрешния блок на БНТ лидерът на партията Костадин Костадинов. Думите му бяха като отговор на въпроса дали ако влезе в новия парламент се вижда в управлението или по-скоро в опозицията, виждайки партиите, които са сега представени в НС.

"Очевидно е, че към настоящия момент този парламент, в този си състав, не може да излъчи правителство", коментира той. Според него най-добре е да се отива към нови избори, както и ще стане, тъй като определено и третият мандат няма да получи подкрепа.

По думите му "много важна в навечерието на тези очертаващи се извънредни избори е заявената вече позиция от страна на кабинета да се въведат нови изключително тежки ограничителни мерки, с които на практика ще се въведе едно разделение на обществото на две - на ваксинирани и на неваксинирани, което представлява тежка форма на дискриминация".

От ПП "Възраждане" на 11 септември организират национален протест, започват и серия от протести, за да не допуснат подобна дискриминация и подобни ограничения.

"Дискриминацията е това, че се налага разделение на ваксинирани и неваксинирани, като ваксинираните ще се ползват с определени, пак непълни права. А неваксинираните няма да се ползват с никакви права", допълни Костадин Костадинов.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
4
Чичкото (преди 5 месеца)
Рейтинг: 56466 | Одобрение: 3511
Винаги преди избори се раждат такива еднодневки Те са като талаш между големите играчи Някоя от тях може и да бъде купена ако се прецени че това е на далавера но по вечето си остават пълнеж Следизборен отпадък
Истината преди всичко
2
2
Ко? Не! (преди 5 месеца)
Рейтинг: 3721 | Одобрение: -54
Част от досегашните кандидати за управление се оказаха просто вредни заради своята некомпетентност и незнание и липса на какъвто и да е капацитет и кадри да управляват. С тази си липса на качества просто вредят на държавата и икономиката. При Възраждане работата е по друга. Този е не само вреден, но и опасен, което е далеч по зле. Тази агресия, злоба, арогантност е много по-опасна за държавата ни и в никакъв случай не трябва да се допуска. Този на 100% замества Волен. Предполагам е подписал и същия договор със същия Възложител като него ;)
8
5
kris (преди 5 месеца)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Този кога успя пак да избяга от лудницата.....?
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
2
Вин (преди 5 месеца)
Рейтинг: 3008 | Одобрение: -52
Ама как, разбира се, че русоробът Копейкин задължително трябва да даде ценни мнения и съвети по Доган ТВ рано сабалем! Защото е много "успял" в смените на партии и партньори?!
5
1
Ando (преди 5 месеца)
Рейтинг: 1055 | Одобрение: 240
Хайдеее, и тоя се нареди на опашката за власт!
4
2
dodo (преди 5 месеца)
Рейтинг: 4536 | Одобрение: 931
Няма да стане
5
2
Нено (преди 5 месеца)
Рейтинг: 11795 | Одобрение: 2905
След като партията, спечелила изборите, не успя да направи кабинет, защо този, който дори не влезе в парламента, да не опита. Българио, и Господ не може да ти помогне!! Очаквам да се навъдят и други подобни пишман политици.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама