Костадин Костадинов за шпионския скандал: Американски агенти се правят, че ловят руски агенти

24.03.2021 / 08:58 7

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър бТВ

Американски агенти се правят, че ловят руски агенти. Ами да, държавата ни е изключително подвластна на Съединените щати. Ние не сме суверенна държава, но сме абсолютно на ръчно управление от Американското посолство. Лошото е, когато българските марионетки понякога в стремежа си да се харесат на своите американски господари, натягат пружините и те се късат. 

Така лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира скандали с рускитете шпиони в България в "Тази сутрин" по бТВ.

Мисля, че няма човек в нашата страна, който да вярва и да мисли, че това което беше казано по телевизиите от страна на прокуратурата, е нещо, което отговаря на истината. Несериозно е в 21-ви век шест човека, какво беше, щяха да шпионират модернизацията на българската армия. Един мой приятел се шегуваше по въпроса, че това е мисия невъзможна, защото всъщност модернизация е нещо, което почти не съществува. Къде е нашата армия? Ами вече е почти невъзможно да бъдеш и да видиш български войник. Аз служих през 2002 година в казармата във Военновъздушните сили и тогава имаше поделение, имаше и войници, които можеше да видиш. Но сега, кажете ми къде има човек в униформа, но не по официални тържества, където са в представителни облекла. Между другото, ще плаща после всеки един от нас, защото обвинението идва от Военна прокуратура, а пък една част от хората нямат абсолютно нищо общо с военните. Те нямат никакво право да разследват цивилни граждани, така че това ще ни струва после много пари в Страсбург, няма да е първият подобен случай. За съжаление, ако така продължават нещата и ако България продължава да бъде така зависима от Съединените щати и съответно нашите управляващи да опитват да им се харесат по този изключително недостоен и унизителен начин, ще продължим да плащаме още, допълни Костадин Костадинов.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
4
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Наблюдател....като казваш "приятелски огън" сигурно имаш предвид някой досегашен....Точно така, не е "оня" дето ни напълни кошчетата с минуси на времето.....Друг е, но не се явява на манежа да оборва казаното от нас, защото не може....Минава, разхвърля кюспето и изчезва....Може и да се появява чат, пат но не е от постояните коментатори.....С "локдауна" аз имам нещо друго на ум....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
1
Наблюдател (преди 10 месеца)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
-"Аха....минусчията пак се появи...." kris   ---- Спокойно Крис, аз не му обръщам внимание, това е част от "играта" тук.8-)Ухилен Но за разлика от Теб си мисля, че не обичайният "заподозрян" , а "приятелски огън" - от друг с различна политическа окраска.;)  Спомни си Балканската и след това Междисъюзническата война в нашия регион. Балкански манталитет, кръвта вода не става.8-)Ухилен
5
5
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
Аха....минусчията пак се появи....Ей заради такива гниди "локдауна" на Петел трябваше да продължи.....Горкия посранко си мисли, че с минуси ще спре истината.....Покажи се бе, момче......що се срамиш....? Излез във Форума и спори, ама май не ти стига мозъчето и си почти толкова умен, колкото буркан пълен с маймунска пръдня.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
4
2
Наблюдател (преди 10 месеца)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
-"...Няма държава, където американски инвестиции да не са развили икономиката!!! ... " Вин  ----- Информация от  09.10.2018г - „Институт за Пазарна Икономика“ ( ИПИ), финансиран от „Отворено общество" - неправителствена организация основана и финансирана от Джордж Сорос. ----  " 5,7% от всички чуждестранни инвестиции у нас за последните над 20 години идват от американски компании. Това е 1% от работната сила в страната. :unsure:   Голямо инвестиране пада, "икономиката ни процъфтява",  че чак пушек се дига.;) ............ - " Корупцията по етажи на властта е основната пречка за инвестиции в България." - Оливие Маркет - Президент на Американската търговска камара !!!!!!!!!:wassat::'(   А'бе колега, ... хората/водещи финансисти и икономисти ни го казаха директно (Право, куме, та в черните очи.), че ако не са парите пращани от българите работещи в чужбина и еврофондовете, живи сме си умрели.Намусен Ти изобщо правиш ли си "труда" да попрочиташ нещо странично, освен официалните правителствени източници??????? :unsure:
0
1
Вин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 2992 | Одобрение: -48
Естествено, че само мизерни колхозници биха се чувствали добре в нашите условия, понеже критериите за сравнение са техните коптори ! Те са правени по техни мерки и изисквания. Няма държава, където американски инвестиции да не са развили икономиката!!! Руските и съветските, каква икономика развиха тук?
2
1
Наблюдател (преди 10 месеца)
Рейтинг: 23900 | Одобрение: 1285
-"...  Пълно с руснаци, руски възпитаници, русофили, русофилистици, рублофили и други нищожества,...." Вин  -----   :errm:Шокиран И всичките скрили под шубите или в шортите автомати, гранати, ракети, или пък фотоапарати "Зенит" и подслушвателни устройства.:blink::wassat: Ужас.Шокиран Чак сега се "светнах", защо си имаме и преселени евреи, и арменци.;)  .......  Я колега Вин направи една голяма рекламна кампания в САЩ, за привличането на американци да си купят имоти по българското Черноморие,:unsure: че да ти просветне на кръгозора, да ти се възрадва душата и да получиш душевен комфорт.Усмивка Какво са се юрнали (американците де) към Луната, Марс и др. планети да купуват парцели/имоти.Гняв Да идват тук, тя инфраструктурата на градовете и селата ни е почти същата като на предно споменатите планети.8-) Ами тъй де ...... и по-евтинко ще им излезе. 8-)
0
4
Вин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 2992 | Одобрение: -48
Ти не виждаш войници, аз пък не виждам жив американец! Пълно с руснаци, руски възпитаници, русофили, русофилистици, паметници- желони на руската и съветска окупация, рублофили и други нищожества, съжаляващи, че не са се родили ватници! Това се вижда, товарищ Копейкин, на жалката територия!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама