Кварталният "панаир" продължава: Марешки спрял тока на "Ред Хот Пица" във Варна

14.10.2014 / 18:22 16

Бизнесменът Веселин Марешки не спази разпорежданията на предупредителния протокол, който му бе връчен от полицията, и спря тока на заведението, пред което се замеси в уличен скандал миналия петък, пише "topnovini.bg". Малко преди обяд аптекарският бос, придружен от група мъже, облечени в гащеризони с логото на Енерго про, влязоха в мазата на сградата и дръпнаха шалтера на пицарията. Проверка на Topnovini.bg показа, че в Енерго про нямат информация за планирано спиране на електроподаването в обекта, който се намира на ул. „Студентска” 6.

Оказа се, че ключът за ел. таблото стои в аптека на бизнесмена, която се помещава на същия адрес. В момента на мястото се очаква да пристигне полицейски екип, за да регистрира самоуправството, както и аварийна група на Енерго про, за да възстанови електрозахранването.

Аптекарският бос е построил жилищната сграда, в която се намира пицарията. След това продава помещението на партера на друга фирма, която го отдава под наем. Оказа се, че бившата съпруга на собственика на фирмата, която е и негов съдружник, предявява претенции за собствеността й. На първа инстанция обаче казусът е решен в негова полза и тя е заличена като собственик. Миналия петък Марешки дори се опитал да демонтира тентата на заведението.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
1
sv (преди 6 години)
Рейтинг: 836 | Одобрение: -4
Не е нормално
13
0
krasko (преди 6 години)
Рейтинг: 7725 | Одобрение: 2720
тоя бабун хептен се разпаса........какво става в тоя град ,бе хора.........докога маймуните ще си разиграват коня........кой си мисли ,че е тоя шебек ......?
10
0
мун4о (преди 6 години)
Рейтинг: 150 | Одобрение: 60
петли - пишете разбрано! /Аптекарският бос е построил жилищната сграда, в която се намира пицарията. След това продава помещението на партера на друга фирма, която го отдава под наем. Оказа се, че бившата съпруга на собственика на фирмата, която е и негов съдружник, предявява претенции за собствеността й. На първа инстанция обаче казусът е решен в негова полза и тя е заличена като собственик. Миналия петък Марешки дори се опитал да демонтира тентата на заведението./
24
1
Варна (преди 6 години)
Рейтинг: 83964 | Одобрение: 38189
Eдин Марешки броди из града и върши бели. Готъм сити
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама