Кеворкян: Всеки втори възрастен гладува, това нормално ли е?

08.11.2018 / 17:23 12

"Ето ви малко данни, за опресняване на паметта. 400 хиляди от работещите българи получават заплати под линията на бедността. 72 процента от работещите българи имат доходи, по-ниски от издръжката на живота им. България оглавява най-позорните класации – ранна смъртност, смъртност изобщо, смъртност от онкологични заболявания, смъртност на пътя и пр. Един милион шестотин шейсет и пет хиляди - толкова са българите, които живеят под прага на бедността.

А прагът на бедността е 351, 08 лева средномесечен доход. 1 милион 665 000 души – давате ли си сметка, как живее един човек, който е наритан под прага на бедността? И още: всяко четвърто българско дете гладува, гладува и всеки втори възрастен българин. Какво повече е нужно на някои, за да укротят оптимизма си?", заяви журналистът Кеворк Кеворкян. И допълни: "Опитвам се да ви подтикна да размишляваме над горчилката на Живота – защото само така ще се приближим към Истината. Останалото е млатене с лъжи , шоу и чалга", допълни той.

 

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама