Кеворкян: Всеки втори възрастен гладува, това нормално ли е?

08.11.2018 / 17:23 12

"Ето ви малко данни, за опресняване на паметта. 400 хиляди от работещите българи получават заплати под линията на бедността. 72 процента от работещите българи имат доходи, по-ниски от издръжката на живота им. България оглавява най-позорните класации – ранна смъртност, смъртност изобщо, смъртност от онкологични заболявания, смъртност на пътя и пр. Един милион шестотин шейсет и пет хиляди - толкова са българите, които живеят под прага на бедността.

А прагът на бедността е 351, 08 лева средномесечен доход. 1 милион 665 000 души – давате ли си сметка, как живее един човек, който е наритан под прага на бедността? И още: всяко четвърто българско дете гладува, гладува и всеки втори възрастен българин. Какво повече е нужно на някои, за да укротят оптимизма си?", заяви журналистът Кеворк Кеворкян. И допълни: "Опитвам се да ви подтикна да размишляваме над горчилката на Живота – защото само така ще се приближим към Истината. Останалото е млатене с лъжи , шоу и чалга", допълни той.

 

 

 

Всяка минута очаквай новина в PETEL.BG!

Публикувай директно всичко в групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg 24 часа в денонощието! 

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
ех,г-н Кеворкян (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
наистина е тъжно,но какво да правим?Нали четете как тук разни драскачи се опитват да неглижират истината,а тези,които гладуват стават все по-безпомощни.
3
1
Anonimen (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
[img]https://petel.bg/img/avatar.png[/img] [color=#4c902c][size=2][size=1][img]https://static.petel.bg/img/like.png[/img] [size=2]17[/size]   [color=#f04d20][img]https://static.petel.bg/img/dislike.png[/img] [size=2]2[/size] [url=https://petel.bg/#]Борисов [/url](преди 3 часа)[/size][/color] Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 Нали не сте забравили, че преди няколко години нарекох ЛОШ МАТЕРИАЛ възрастните хора, те може да са ваши бащи, майки, дядовци или баби, но за МЕН са едни безполезни същества на които трябва да плащам пенсии, затова с тези мизерни доходи те няма да може да си купуват лекарства и ще умират по рано, а освен това ще имам правото след 2-3 години да нарека младежите, че са БОКЛУЦИ, защото моя приятел Мико Пайнера доста се постара да ги чалгализира и изврати до висша степен. [img]https://petel.bg/img/avatar.png[/img][size=1][img]https://static.petel.bg/img/like.png[/img] [size=2]17[/size]   [color=#f04d20][img]https://static.petel.bg/img/dislike.png[/img] [size=2]2[/size] [url=https://petel.bg/#]Борисов [/url](преди 3 часа)[/size][/color] Рейтинг: 0 | Одобрение: 0 Нали не сте забравили, че преди няколко години нарекох ЛОШ МАТЕРИАЛ възрастните хора, те може да са ваши бащи, майки, дядовци или баби, но за МЕН са едни безполезни същества на които трябва да плащам пенсии, затова с тези мизерни доходи те няма да може да си купуват лекарства и ще умират по рано, а освен това ще имам правото след 2-3 години да нарека младежите, че са БОКЛУЦИ, защото моя приятел Мико Пайнера доста се постара да ги чалгализира и изврати до висша степен.[/size][/color]
4
7
ха-ха (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Колкото повече обедняваме, толкова по-трудно намираме места за паркиране!
2
14
оня (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
То това сега глад ли е ,бе?Едно време какъв глад беше.
21
0
наско (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
това е самата истина жалко за българският народ
4
26
анонимен (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Арменецо, стига си драскал глупости-гледаш някакви тъпи статистики и пишеш глупости, червен боклук!
20
3
Борисов (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Нали не сте забравили, че преди няколко години нарекох ЛОШ МАТЕРИАЛ възрастните хора, те може да са ваши бащи, майки, дядовци или баби, но за МЕН са едни безполезни същества на които трябва да плащам пенсии, затова с тези мизерни доходи те няма да може да си купуват лекарства и ще умират по рано, а освен това ще имам правото след 2-3 години да нарека младежите, че са БОКЛУЦИ, защото моя приятел Мико Пайнера доста се постара да ги чалгализира и изврати до висша степен.
8
12
Ко Ко.. (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А агента на ДС другаря Кеворкян, защо не каже, че мизерията е в резултат на управлението на другарите от Шайката ГЕП. 
7
23
Ко? Не! (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
А агента на ДС другаря Кеворкян, защо не каже, че мизерията е в резултат на 45 години комунизъм и продължаващия 30 години преход осъществен отново от комунистите?
21
1
БАЙ ХОЙ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Някой знае ли до кога БГ заплатите ще са, като европейско ресто?!? За един комшия питам?
25
1
БАЙ ХОЙ (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Над 750 000 българи нямат нито един зъб в  устата Шокиран
34
3
07 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 0 | Одобрение: 0
Браво Кево. Прав си.
Напиши коментар

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама