Мартин Карбовски бесен: На Орлов мост няма никого! Българин означава човек, който не се възползва от правото си

06.10.2020 / 22:28 6

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър Мартин Карбовски, фейсбук

Крясъци среднощни. Те винаги затварят Орлов мост без да има хора. Те просто имитират демокрация. Те искат да ви кажат, че понеже много хора искат да затворят Орлов мост, го затварят, но погледнете! - на Орлов мост има само светофари и няколко линейки. Те искат да ви кажат, че всичко това е свършило, защото е  зима, защото е студено, защото трябва да отидете на камината. Ха! Те са като Турция през 1878 г. Те си мислят, че ще продължат да бъдат империя, те си мислят, че ще издържат, за да крадат в тяхната бюрокрация. Истината е проста - те ще паднат и без вас. Но вас, които ви няма, ще паднете, защото вие всъщност никога не сте съществували. 

Това коментира във видео преди минути от Орлов мост Мартин Карбовски.

Ето какво казва още той: 

"Вие никога не сте съществували. Вие никога не сте се борили. Вие никога не свършихте една полезна работа за полза роду. Вие винаги сте искали да имате шест кренвирша , едно телевизионно предаване и малко, малко остаряла в...на в кревата си. 

Всъщност никой не иска да затваря Орлов мост. Пичове, вие се лъжете, че правите демокрация. Вие се лъжете, че правите свобода. Вие си мислите, че сте свободни, но всъщност вижте - на Орлов мост няма никой. Просто две ченгета затварят Орлов мост, за да си мислите вие, че имате някаква свобода. Нямате. Вие свобода нямате. Както ви я отне преди много години Турция, после ви я отне Германия, след това ви я отне СССР, после ви я отне - изберете си надолу. Помислете - ето ги хората, които затвориха Орлов мост днес. Аз не ги харесвам, те са боклуци, обаче ввие сте мега големи, огромни боклуци, защото вас ви няма. В деня , в който трябваше да кажете на едни хора, че не може да ви крадат повече. Те няма как да ви крадат повече, но вие трябваше да го заявите. Вие трябваше да го кажете, това беше ваше право. 

Българин означава човек, който не се възползва от правото си. 

До тук съм аз..."

   Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
1
kris (преди 2 години)
Рейтинг: 244328 | Одобрение: 27708
Кавам му на Лошия....."Имаш страхотно чувство за хумор...." . а той : "Освен  това съм и умен....." Аз : "Ето пак".....!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
3
0
kaka (преди 2 години)
Рейтинг: 53814 | Одобрение: 6654
Мартине ,Мартине! Готин пич си ама има ли още да вярват ,че нещо ще се промени? Това са или платени лумпени или мили интелигентни млади и чиси хора не познаващи мръсотията на геополитическата игра на европа  или по просто ,,аз на тебе ,ти намене и народа да го духа".Когато става въпрос за пари ама за много пари демокрация ,справедливост и евро ценности няма.Това са само сладки и мазни лъжи.
1
5
jpavloff (преди 2 години)
Рейтинг: 387 | Одобрение: 17
Големи изводи , направо грандиозни, а простата истина е че Дубайските пари просто свършиха !!!
3
3
Нено (преди 2 години)
Рейтинг: 13466 | Одобрение: 2926
Споко, Мартине. Отдавна протестът се изроди в яйца, домати и обиди към полицаите. Така, че не е станало кой знае какво.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама