Мъжът на Мария Игнатова скастри Лора Крумова в ефир

11.10.2021 / 10:36 5

Кадър Нова тв

Неловка ситуация в ефира на Нова тв. 

Ивайло Цветков - Нойзи и Мария Игнатова бяха гости на Лора Крумова, за да споделят първи емоции от сватбата си, но вместо това, в студиото на Нова тв се разигра доста конфузна ситуация, която предизвика много коментари в социалните мрежи, пише show.blitz.bg.

Тв водещата се обърна към любимия на колежката си не с цялото му име, а само с "Нойзи", както често е представян в медиите. Реакцията на културолога, юрист и спортен коментатор беше мигновена: "Не ми е приятно да ме наричат с този прякор. Имам си име - Ивайло". Последва неловко мълчание, след което разговора продължи.

Припомняме, че Мария Игнатова и Ивайло наскоро си спертнаха кокетна сватбена церемония в село Житен, на която присъствали само кумовете им - Алекс Раева и Сашо Жеков, както и децата на младоженците от предишните им връзки. Свещеникът пък, бил познат на Нойзи. На въпрос на Лора Крумова защо са избрали скромна церемония, Цветков отвърна така: "Това сме ние, това, което ни обединява, е английската сдържаност с елементи на минимализъм, без твърде бравурно, насилено, да няма заря...".

"Това е за нас двамата, много държах никой друг да не разбере, защото ни засяга само нас... дори и майките ни не знаеха дни преди сватбата", добави и Мария Игнатова.

За първи път Ивайло Цветков признава и нещо много интимно за любимата си - според него Мария е неповторима и е жена номер 1 на света, която, вероятно за изненада на мнозина, чете много повече книги от него./


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
kaka (преди 10 месеца)
Рейтинг: 52221 | Одобрение: 6401
Ненчо ,а твоя коментар или по точно заяждане има ли нещо общо със заглавието или някоИ тук се прави на голям българист и полиглот.ЗабелеШки може да правиш в училище на учениците и на децата си ако имаш такива ,а интернет и форума е свободен все още всеки да пише всякъкви глупости или умности.
0
0
MrBean (преди 10 месеца)
Рейтинг: 97366 | Одобрение: 1801
Няма я! Ама е истина.
0
3
Нено (преди 10 месеца)
Рейтинг: 12945 | Одобрение: 2865
Како, няма нищо общо между коментара ти и заглавието на статията. И една забележка по граматиката ти - за мн. число се пише не "НЯКОЙ", а "НЯКОИ"!
2
0
kaka (преди 10 месеца)
Рейтинг: 52221 | Одобрение: 6401
Явно много се срамуваш от веселото минало на пеперудката Мариика.Ами сложил си си главата в торбата вече и сега ще носиш кръста и ще си криеш рогата ,а до кога времето ще покаже.Никой не е съвършен особенно когато иска да е пред камерите 24 часа.Има някой мъже екстремисти към себе си.Аз не вярвам в промяната на хората ,но дано всичко да е наред.Пожелавам ви дълъг и щастлив живот.<3

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама