Мика Зайкова: Заради евтината работна ръка, вместо инвеститори, в България дойдоха мошеници

22.09.2021 / 21:09 9

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

"Думата независимост има смисъл и трябва да се борим за нея, иначе няма смисъл да правим каквото и да е. Хората са отчаяни, те видяха, че от 10-тина години не се случват сериозни неща, не идват сериозни инвеститори. Стачка може да бъде вдигната, стига да мотивираш хората, да им кажеш - елате с нас и ние ще победим." - изрази мнение Мика Зайкова от ИТН по 7/8 тв. 

"Ние винаги сме се борили за победа и синдикатите сега трябва да го правят, но срещу тях всичко е корупция - като си платиш и нещата спират, така не може. Така независимост, така правда не се защитава. А тази корупция отрови цялото общество, просто го отрови. И ние в ИТН си мислехме, че след като не може отвън, отвътре ще можем да разбием корупцията. Видяхме, че не е лесно, че е трудно и другите партии на протеста не пожелаха да се присъединят. 

Трябваше да подкрепим най-бедните. В България доходите са ниски и пенсиите са ниски. В цяла Европа заместващият доход е между 70 - 80%. В България е 35% от тия ниски заплати, защото нашите решиха, за разлика от китайците, да привличат инвеститори с евтина работна ръка. Ние имахме много добре подготвени специалисти, вече не е така, защото образованието ни е зле. От 5-то място в света сме на 88-мо от 165 държави. И специалистите вече не са такива, каквито бяха.

С евтина работна ръка решиха да привикат инвеститори и дойдоха мошеници. Да, американците за евтина работна ръка отидоха при китайците, но китайците прибраха технологиите и сега могат да ги бият, но нашите не го направиха, хора които могат да бъдат подкупни, за жълти стотинки се продадоха за комфортен живот. А при Бойко Борисов корупцията влезе в разцвет. Но има хора, честни, които искат нещо да направят за България." - изля си душата депутатката. 
 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
милен (преди 4 месеца)
Рейтинг: 24333 | Одобрение: 3248
 Това е схемата на Бкп-Герп от средата на 90-сетте години, а през 2000-ната година един познат е чул разговора, който се водил в общината между турчин и еничари, търчинът е казал че от производството изкарва много печалба и най малката заплата може да е 800 лева и иска да вземе това място за да построи завод, а еничарите от общината му казали че в България, такива заплати няма и за това да плаща малко над минималната а който работи много часове на него да плаща повече пари или ако не направи така, завод в България няма да построи, турчинът казва че е по добре за него след като няма да плаща високи заплати но еничарите от общината му казват че след като печели много ще плаща % от печалбата в общината (чекмеджето), а през 2003 година говорих с човек който работи там и ремонтира механиката и електрониката на машините и той ми каза че вземал най голямата заплата там 1200 лева, за това всеки трезво мислещ инвеститор никога няма да построи завод в България след като го принуждават да плаща ниски заплати на робите, за да могат те да теглят кредити с големи лихви от банките на Цветелина Бориславова и Тиквата да си пълни чекмеджето с милярди евра.
0
3
ПраБългарин (преди 4 месеца)
Рейтинг: 39078 | Одобрение: -23747
Какво пък толкова произвежда тоя бизнесмен, че Бойко да има толкова голям апетит, чак да иска да го вземе от човека на сила, при условие, че имал много пари от други схеми и кражби, също има европрограми, с които може да го построи или да купи машините... а това с парите пътуващ към данс и после обратно към Бойко е някакъв абсурд.
0
0
Сивия (преди 4 месеца)
Рейтинг: 4994 | Одобрение: 204
Баба Мика за президент !!!<3
Яденето,е полезно за храносмилането !
6
1
kris (преди 4 месеца)
Рейтинг: 225156 | Одобрение: 20631
ПРА.....Откъде мислиш Борисов събра милиардите в американски банки според доклади на ФБР, които винаги са го държали за топките....? Схемата лъсна преди около 5-6 години, когато на бизнесмен който си е бил платил над и под масата са му поискали още пари.....Той успява да си премести бизнеса в Румъния и преди да изчезне е "споменал" това-онова някъде....Борисов е разполагал с екип включващ настоящи и бивши от ДС/ДАНС/ наблюдаващи фирмите на които са раздавани парите от ЕС.....Част от тези пари се връщат при Борисов и ако някои от тези фирми направят повече, им искат още пари, като ги шантажират с вече изготвените материали.....И щом не са дошли още при тебе, значи си дребна риба и не им се занимава с хилядарки.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
9
ПраБългарин (преди 4 месеца)
Рейтинг: 39078 | Одобрение: -23747
асче, пак халюцинираш, кой е Бойко, че да им иска проценти на новите инвеститори, до сега колко такива фирми има ? Ти да не си таен агент в данс? УхиленУхиленУхилен
2
0
ас (преди 4 месеца)
Рейтинг: 88446 | Одобрение: 18051
е кой да доиде при условие че боико борисов изка 50% или "ще работиш само с тези хора" те хората като чуят нещо такова и заминават за гърция турция македоня и подобни.
0
2
уйчо (преди 4 месеца)
Рейтинг: 49153 | Одобрение: -7447
Е кой да дойде, топлата вода откри.
1
0
Чичкото (преди 4 месеца)
Рейтинг: 56466 | Одобрение: 3511
Дойдоха мошенници защото платиха на джоб на тези от които зависеше те да са тук Енергийните дружества Краун Ейджънд и много други Въпреки това доста и от тях си заминаха Не им хареса това че не могът да изцеждат по вече харода
Истината преди всичко
1
3
Марио (преди 4 месеца)
Рейтинг: 12574 | Одобрение: 2579
Ресурсите на колониите ,трябва да бъдат използвани на макс.Ангелче

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама