Мирослав Севлиевски: Темата Северна Македония е много по-голяма от Борисов и от всички партии

23.06.2022 / 10:49 3

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Темата Северна Македония е много по-голяма от Борисов и от всички партии, които са в парламента, каза в студиото на БТВ Мирослав Севлиевски, политик, бивш министър на енергетиката. 

"България е преживяла много с темата Северна Македония. И идва момент, когато Европа е готова заедно с нас да преживее една развръзка. Сега е въпросът днешните политици да направят така, че нашите деца да не се карат със съседите си. Сега остава да ритнат табелката на граничната линия и да обяснят, че няма нищо страшно македонците да преговарят с нас."Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
:) (преди 1 месец)
Рейтинг: 36866 | Одобрение: 8211
За това тези телевизии имат спонсори и им се плаща. Плащат - канят за който е платено. Говори за каквото му е платено, прави за каквото му е платено. Простичко. Тия плащат - тези канят. Това искат да се казва - плащат. 
3
4
gros33 (преди 1 месец)
Рейтинг: 2333 | Одобрение: 8
В двете небългарски телевизии bTV и Nova освен посредствени ТВ тролове и политически паразити-мафиоти /като Севлиевски/ други канят ли? 🙂 Всички те, гостите боклуци, по един или друг начин през годините навредили на държавата ни! 
Нападането на противника с обиди и етикети е известно като логическа грешка (argumentum ad hominem).... говори за (!!!) слабост, нисък интелект и липса на аргументи! 😉
2
0
:) (преди 1 месец)
Рейтинг: 36866 | Одобрение: 8211
Гпупости. Няма нищо по-голямо и важно на тоя свят от НЕГО! Бойко Методиев Борисов! С него е започнал живота на земята, с него ще приключи - когато той реши! Благодарение на него ние дишаме, живеем, радваме се, ядем, спим! Благодаря Бойче, за светлината с която озаряваш света , вселената. Ти ще оправиш нещата - ще спреш войните, Пути ще коленичи пред теб, Македонците ще се обеденят с българите . Ашкулсум ще си викаме с турчалята . Мир и просветление ще водиш ти! Ванга го е казала "дебел, черен, тиквеник от банкенско, в едната ръка с филия мас, в другата с кюлче златО га оправи България, света, хАмерикани от него ще се учат, руснаци ще му целуват нозете, ще се слави цяря! Ухилен Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама