Ненков от ГЕРБ: Ами онези, които оскверняваха държавни институции и се подиграваха на полицаите

14.08.2021 / 18:22 11

Снимка Булфото, архив

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков коментира смущаващото видео с полицейско насилие от миналогодишните летни антиправителствени протести, давайки си сметка, че мнението му "едва ли ще се “хареса” на всички". "Според мен е много важно, че ако искаме да сме демократично общество, не трябва да сме безкритични и да си затваряме очите и за другата страна на монетата, отбеляза депутатът", пише fakti.bg.

"Да, категорично всеки превишил правата си, независимо от ситуацията, трябва да си понесе последствията, най-малкото за да служи превантивно и занапред. Аз също съм бил обект на подобни действия и категорично ги Осъждам. И тук обаче идва друг, също толкова неудобен въпрос: А какво правим с тези, които чупеха, оскверняваха държавни институции, блокираха абсолютно незаконно града, подиграваха се на полицаите, опитаха се да нахлуят в парламента? Малко заприлича на една приказка: “Абе да има правила, но друг да ги спазва”. Според мен е много важно, че ако искаме да сме демократично общество, не трябва да сме безкритични и да си затваряме очите и за другата страна на монетата….Ако не, значи ни е рано още!", написа Ненков във Facebook.

Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г. , че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит не позволява това да се случи.
Легитимни ли са за Вас избраните след това парламенти? Линк към резултатите от анкетата
 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
4
ПраБългарин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 48414 | Одобрение: -27001
На клипа ясно се вижда, че пред полицаите с жълти жилетки е пълно с мирно протестиращи, защо полицаите не са ги подгонили да ги арестуват и да ги бият зад колоните?
0
2
Голям праз (преди 10 месеца)
Рейтинг: 19778 | Одобрение: 3593
Явно анархистите са преобладаващи!!!
1
6
Sicario (преди 10 месеца)
Рейтинг: 8763 | Одобрение: -2717
И все пак да не забравяме малко по късно след нашите събития в най-голямата демокрация в света подобни демонстранти бяха застреляни от полицията, но това никой не го казва. Смисалът на този пост е че уважението трябва да е от двете страни. Искренно се надявам че тези деца не са били третирани по този начин безпричинно. Ако Министърът е мъж трябва да покаже и кадри от предходните събития и да се види защо са били арестувани. Ако се докаже че е безпричинно - съд. Ако са  били агресивни и са замервали полицаите - това им е малко.
deaf forever
1
7
ПраБългарин (преди 10 месеца)
Рейтинг: 48414 | Одобрение: -27001
Единия от тези беше на другия ден по телевизията не му личеше да е бит...
2
7
Голям праз (преди 10 месеца)
Рейтинг: 19778 | Одобрение: 3593
До всички плюещи: И двете крайности са недопустими - ѝ оскверняването на държавните символи, ѝ полицейското насилие! Обаче, който не е бил засегнат от "протестите и окупиране на възлови кръстовища", няма да разбетре!!! Лично аз, знам два маршрута да достигна до необходимия адрес, защото влизам от едно място - Ботевградско шосе. И като няколко неандерталци са решили да си пият "кенчетата на теферич", и са затворили възлови кръстовища, аз какво отношения трябва да имам?!?!?!? Единствено разчистване с полиция!!! Не може стотина да тероризират, и да бъдат недосегаеми!!! И аз, трябваше да чакам няколко часа, тези неандерталци да освободят пътя!!! Но не трябва да се забравя, че според Волтер: "Моите права свършват там, където започват правата на другите."
11
9
kris (преди 10 месеца)
Рейтинг: 225161 | Одобрение: 20636
Мумунчо защо се плези пак на микрофона, а не си яде бананите.....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
8
3
Чичкото (преди 10 месеца)
Рейтинг: 79782 | Одобрение: -298
Вождът ще бъде защитаван докрай Това е Иначе в бюрото по труда
Истината преди всичко
4
6
nimfa1925 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 16467 | Одобрение: 3637
Тебе трбва освен да те бият и да те Е...!
4444444
5
13
Кака Слонка (преди 10 месеца)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Скрий се Ненке, скрий се,. ВОждя падна и твоят ред идва 
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
5
9
ас (преди 10 месеца)
Рейтинг: 104057 | Одобрение: 19422
тоя дебил да не защитава полицейското насилие случайно?
7
8
anton78 (преди 10 месеца)
Рейтинг: 4780 | Одобрение: 755
Това е дело на герб и само герб може да се подиграва на полицията. Мръсни изедници...Абе Ненков ти пък кой беше ве плешив спаружек такъв.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама