Нинова: Не е целта една партия да смени друга, а да сменим модела от последните 30 години. Искаме минимална европейска заплата и пенсия, чист въздух, вода и храна

09.04.2019 / 15:09 8

Снимка Уикипедия

Евровотът може да сложи началото на промяната в България – призовавам хората да гласуват и да не подценяват тези избори. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова след регистрацията на „БСП за България“ за евровота в ЦИК, съобщава „Фокус“.

“Внесохме 6 000 подписа, получихме 6-и номер във входящия регистър. Бихме искали да се обърнем към всички българи и тук, и в чужбина: гласувайте. Европа не е нещо далечно и незначимо. Много е важно какви хора ще изпратим там. Не просто да получават високи заплати, а да защитават българския интерес. От това зависи дали и Европа ще бъде важна за всеки българин. От това зависи дали ще има инвестиции и работни места за вас. Зависи дали ще има минимална европейска пенсия и минимална европейска заплата, дали ще има младежки план за младежка гаранция за децата, да дишаме чист въздух, да ядем чиста храна без двойни стандарти, чиста вода. Да плащаме по-ниски сметки, ако развием и защитим нашите интереси за ядрена енергетика и газопреносна мрежа. Тези избори са изключително важни, не ги подценявайте“, заяви Нинова.

Тя призова хората да гласуват, за която партия са преценили, но да бъдат активни.

Информирайте се само от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финсова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
6
n eXu s (преди 11 месеца)
Рейтинг: 187150 | Одобрение: 32905
0
3
n eXu s (преди 11 месеца)
Рейтинг: 187150 | Одобрение: 32905
6
2
владо (преди 11 месеца)
Рейтинг: 11247 | Одобрение: 6297
Аз пък искам на всички политици от последните 30 г да им бъде забранено да заемат каквато и да било държавна длъжност и......... това да е само началото.После да почнат проверки на доходите и имуществото им и......... ефективни присъди за тези, които не могат да ги докажат
13
13
n eXu s (преди 11 месеца)
Рейтинг: 187150 | Одобрение: 32905
Значи так - нека помислим - искаме европейска заплата и пенсия - дотук добре. А тези пари откъде ще дойдат, след като 90-те процента селтаци нито ще работят повече, нито ще си развият мозъчетата (което е невъзможно)? Откъде ще дойде това БВП и респективно - тези пари? Пари ли ще печатаме? Или ще теглим няколко милиарда заем, за да са доволно пролетаро-плебеите? И кой ще връща заема - плебеите или всички - солидарно? Благодаря, г-жо Нинова, вашата програми не ми 'аресва!
Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
22
17
опетков (преди 11 месеца)
Рейтинг: 703 | Одобрение: 128
Отврат от всякъде. Г-жа Лъжа с претенции. "Искаме, искаме, искаме..." Никога няма да чуем от "комунист": "даваме, даваме..". 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама