Нови стълбове на ремонтиран булевард във Варна ръждясаха! Хората попиляха общината с коментари

15.04.2019 / 15:50 12

снимки: Милен Павлов, "Забелязано във Варна"

Стълбовете на ремонтирания наскоро бул. "Сливница" във Варна ръждясаха твърде бързо. Това забелязаха граждани. Според Милен Павлов, автор на снимки, публикувани в групата "Забелязано във Варна" във Фейсбук, металните колони за уличното осветление са монтирани само преди месец.

Всъщност, ремонтираният участък от булеварда беше пуснат през ноември миналата година. Така или иначе, да раждясат по този начин стълбовете за толкова кратък период не е нормално, кагеторични са варненци. Съсипващите коментари буквално заваляха по отношение на градската управа. Някои иронично отбелязват "Хубаво е", други добавя "Още не е готово", което напоследък е най-честото оправдание за неудачните ремонти. 

"Навремето ни обясняваха как ръждата бил търсен ефект за морските индустриални градове като Хамбург, като изграждаха центъра на Варна .. Аре нема нужда...", пише един от гржданите, който явнво почни историята с "ръждивата" естетика при ремонта на пешехфодния център на Варна. 

 "...сигурно е валял киселинен дъжд и затова...", притеснено предполага друг коментиращ.

"Всички сме недоволни от това, което се прави във Варна и кво? Масово хората снимат и качват във фейсбук и до там. Те за това онез отгоре си правят каквото си искат пред очите ни, защото знаят, че гражданите са послушни и вече свикнаха да си затварят очите за всичко", споделя един от участниците в групата. Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
Mercenary (преди 2 години)
Рейтинг: 46767 | Одобрение: 10507
Стоян за пореден път доказва, че е обикновен лаладжия. Точно в държавните поръчки никога не се взема най-ниската оферта!
5
0
Груди (преди 2 години)
Рейтинг: 757 | Одобрение: 312
Ще раждясат защото стълбовете са боядисано но не и поцинковани.В Алкомета щяха да ви ги направят като хората... ама нали трябва да се откраднат пари... а как се крадат пари, като дадеш оферта за поцинкован стълб прахово боядисан за 1200лв, а накрая само му удряш една боя и прибираш по 400лв на стълб от разликата в цената. Аз ли да ви обяснявам как става... 
Я!
16
3
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 15136 | Одобрение: 7196
Така е Стояне, НО трябва да се ликвидира и фактора "РЕСТО" и фактора "Евтини материали, вместо качествени", а това става с желание и с осъществяване на контрол от възложителя........За съжаление при общинарите ни и двете качества за отстраняване на вредните фактори липсват .
10
6
12321 (преди 2 години)
Рейтинг: 22253 | Одобрение: 5778
Къде да са? НАСОКИ НЯМАТ, ПАРИ НЕ СА ПРЕВЕДЕНИ... За какво да пишат...
32
6
владо (преди 2 години)
Рейтинг: 15136 | Одобрение: 7196
Къде сте бе управленски тролове да ви чуя оправданията? Разправям аз, че общинарите  нищо не правят и всичко е само и единствено с цел да се усвоят едни пари, ама ......... населението спи, а някой краде- парите му, мечтите му, живота му..........и тези на децата ви

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама