Обявиха конкурс за управител на кучкарника в Каменар - заплатата е над 2000 лв

14.05.2022 / 08:00 2

Сн.: ОПБК

Търсят нов управител на кучешкия приют край Варна.

Община Варна обяви конкурс за управител на Общинския приют за безстопанствени кучета в Каменар, предаде Moreto.net.

Сред изискванията за заемане на длъжността са кандидатите да имат бакалавърската степен в областта на аграрните науки и ветеринарната медицина; социални, стопански и правни науки.

Те трябва да имат и две години професионален опит. Той включва времето, през което служителят е извършвал дейност в област или области, които са свързани с функциите, определени в настоящата длъжностна характеристика, на същата и на сходна или със същия характер работа, длъжност или професия.

Подборът за заемане на длъжността ще се проведе чрез интервю. Допускането до участие в него ще се извърши от комисия, която ще определи датата и мястото на провеждане на интервюто.

Размерът на основната заплата е до 2050 лева.

Документите за участие се представят в срок до 18.00 часа на 10.06.2022 г. на адрес : гр. Варна, бул. “Осми приморски полк” № 43 в Информационен център на Община Варна ет. 1 лично от кандидатите.

Основната цел на управителя е да осъществява дейности по управление, осигуряване и обслужване на Общинския приют за безстопанствени кучета, както и да осъществява контрол по спазването и осигуряването на необходимите зооветеринарни изисквания при престоя на безстопанствените кучета в приюта.

Сред преките му задължения са да отговаря за осигуряването на храна, медикаменти и консумативи за животните; да получава жалби и сигнали от граждани и организации, разпределя и контролира тяхното изпълнение в срок; да извършва проверки, изготвя доклади и отговори във връзка с постъпили сигнали, жалби, заявления по Закона за достъп до обществена информация и предложения от граждани, организации и юридически лица.

Той трябва да изготвя отчети, справки, становища, отговори и др. във връзка с дейността на приюта, както и да участва в работни групи и комисии по проблемите му.
 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
2
Серж (преди 1 месец)
Рейтинг: 45342 | Одобрение: 5877
А Дебелия Ванко няма ли пак да си го приберете? Че то, добре крадеше, дебелото момченце...Болест
4
7
ПЕКАРЯ (преди 1 месец)
Рейтинг: 2491 | Одобрение: -1089
Ясно. Накрая ще се появи човек и както винаги, ТОЙ ЩЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КАНДИДАТ. Това ще бъде НАШ ЧОВЕК, от ПП. Конкурсът е направен за него.
ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ, СА НАЙ ДОЛНИТЕ, ЛИЦЕМЕРНИ И КРАДЛИВИ ИЗРОДИ НА ТОЗИ СВЯТ.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама