Осмокласничка преби учителя си и влезе в клас с нож

09.06.2015 / 10:01 9

Грозният инцидент се разиграл в гимназията "Г. С. Раковски" във Велико Търново

Осмокласничка от Велико Търново се сби с учител, а на следващия ден вкара нож в училище. Инцидентът се разигра в гимназията "Г. С. Раковски" в старата столица преди две седмици, съобщи TV7, цитирана от Блиц. Ножът не е ваден, просто е бил в чантата на 14-годишното момиче.
Случаят е отразен в Детската педагогическа стая и в Агенцията за закрила на детето. Регионалният инспекторат по образованието е разпоредил проверка. Учителят е бил преподавател по български език и литература и е работил в гимназията по заместване. 

С 14-годишното момиче и родителите й работи психолог. Нейни съученици заявиха, че момичето идва на училище по ден-два. Самата ученичка обясни, че била ядосана, защото получила двойка без да бъде изпитвана.

Тя не отрича, че е блъскала и ритала учителя, а след това го ударила в зъбите, макар че не било нарочно. "първо го ритнах в крака, той се наведе и тогава го ударих в зъбите", призна тя. Ударът явно се е оказал решаващ в спора, а момичето бе категорично, че не съжалява за случилото се.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
Armaga (преди 7 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Хах, болните комунисти ми нацвъкали минусите тук. Ами България НИКОГА няма да се оправи, докато не измрат абсолютно всички комунисти!
2
4
Armaga (преди 7 години)
Рейтинг: 700 | Одобрение: 265
Ваня Кунева, не демокрацията е виновна, а социализмът. Тогава се пропаст разтвори между възрастното и младото поколение, която не може да бъде прескочена. Ценностите се разпаднаха без никой да осъзнава тогава. Тъй като никой не осъзнава колко грешен строй бе социализмът, много лесно се сочи с пръст, че точно "демокрацията" развалила младите. В момента виждаме следствията от социализма - кадърните българи масово да емигрират, останалите - деградират. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама