От утре първи протест срещу новоизбрания кмет на Варна Иван Портних. Искат отмяна на изборите

10.11.2019 / 08:57 17

Протест срещу Иван Портних и ГЕРБ при оспорени избори в съда организира един от кандидатите за кмет на Варна Светлозар Иванов утре в 12 часа пред общината.

Ето какво пише той:

"Варненци, в понеделник ще издигна глас 📢срещу поредните недействителни изборни резултати пред сградата на община Варна от 12.00 ч., като участвам в протест срещу встъпването на Иван Николаевич Портних и другите кметове на ГЕРБ!
През 2011, когато отново след изборни манипулации беше избран кмета на ГЕРБ Кирил Йорданов, ние не излязохме веднага и разрухата продължи, докато цяла Варна излезе през 2013 г. с надежда за промяна.
30 години демокрация, нека да излезем и да защитим сводобата и правата си!🇧🇬
➡️Гражданите сме поканени да присъстваме на заклеването им, но изборите са оспорени от мен в съда и следва да бъдат отменени, като незаконни.
➡️ 15062 недействителни бюлетини за изборите във Варна не могат да бъдат обяснени с нищо друго освен с пълна подмяна на вота на варненци!
➡️ 83% от варненци не подкрепят Иван Портних и ГЕРБ да продължат да управляват, което е видно даже и според манипулираните резултати. Действителността е, че над 90% не ги подкрепят.
➡️ Иван Портних е невидим кмет, без приемен ден, не отговарящ на въпросите на общинските съветници, на обикновените хора и малкия бизнес, не приемащ инвеститори, и без да участва реално в изборите."Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
15
6
Sand (преди 7 месеца)
Рейтинг: 14195 | Одобрение: 5030
С протести не става радиклизъм и трупове на комунистически свине ,така се бори чумата
17
7
ПраБългарин (преди 7 месеца)
Рейтинг: 11575 | Одобрение: -1795
Снайпер, вземи прочети от къде идва бюджета за град Варна, после коментирай някакви си 300 мил. и кажи, какво точно имаш предвид спрямо тези пари, защото безплатно няма, а качествено се правеще през комунизма... Който и кмет да дойде на власт, фирмите изпълнители на големите проекти като пътища и магистрали, мостове ще са едни и същи, защото други няма... Кажи сега, каква пушка със снайпер имаш, че май оптиката ти е зле, трябва да ги смениш или на ремонт да ги пратищ УхиленУхиленУхилен
29
6
Снайпер (преди 7 месеца)
Рейтинг: 7870 | Одобрение: 3980
какви пари да следвам бе Манчо? 300 милиона заеми наблъска Портних на варненци за едно голямо нищо дето и правнуците ти ще го плащат, а той ще имигрира като Киро след някоя друга година я в Швейцария, я в Русия където му е мястото, ама едва ли. Утре данъците ще ги вдигнат двойно и геноцида ще продължи над честните хора в тоя град, които не могат да крадат. 
12
13
Ман40 (преди 7 месеца)
Рейтинг: 4731 | Одобрение: 1331
Следвай парите! Да довършат АМ"Хемус" поне и дай Боже втори мост над езерото! 
RB
28
11
ас (преди 7 месеца)
Рейтинг: 37920 | Одобрение: 11795
ас от кога ви казвам че герб ще наредят изборите??? и забелязахте ли как в изборния ден споменаваха за копуване на гласове ама не споненаха кой точно?
48
9
Снайпер (преди 7 месеца)
Рейтинг: 7870 | Одобрение: 3980
няма значение. то Киро беше избран с 30 - 40 хиляди гласа повече от Портних и варненци пак го свалиха, защото вече не ставаше. видно е, че Портних не става. Да се маха. Не сме виновни ние, че управляваща мафия си нареди удобни кандидати, че да няма конкуренция и избор за хората
44
8
айки (преди 7 месеца)
Рейтинг: 16792 | Одобрение: 6187
         за този избор особена имат вина и тези , които ги домързя да отидат да гласуват.....
30
10
ПраБългарин (преди 7 месеца)
Рейтинг: 11575 | Одобрение: -1795
Аз да питам за един приятел, знаетели как се броят бюлетини??? Аз знам, че на една маса изсипват чувала с бюлетини, а около масата има представители на партиите участващи на изборите. Как си представяте хората на бсп да си затворят очите в преброяването в полза на герб, искате да кажете, че комисията и членовете играят с герб и за това те все печелят???? Някой ако е по наясно да обясни как точно става броенето....
61
55
kris (преди 7 месеца)
Рейтинг: 134025 | Одобрение: 100
Това имам предвид Пешо.....Бюлетините в България не се броят от ТОЧНИ хора, а от платени от хора на властта, или ДС предатели.....
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
59
5
Пешо от Виница (преди 7 месеца)
Рейтинг: 50131 | Одобрение: 19211
Крис, приятелю...не са важни бюлетините и кой какво е задрасквал..... Важен е човекът който брои ПРАВИЛНО!!!8-)
58
58
kris (преди 7 месеца)
Рейтинг: 134025 | Одобрение: 100
Пра....ако излязат всички и бюлетините се броят правилно, можеш да бъдеш абсолютно сигурен, че резултатът ще бъде обратен......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
58
9
Снайпер (преди 7 месеца)
Рейтинг: 7870 | Одобрение: 3980
Портних няма как да продължи да бъде кмет след скандала Хайфа. Просто няма как. Максимум година ще изкара това управление
50
9
Пешо от Виница (преди 7 месеца)
Рейтинг: 50131 | Одобрение: 19211
Кмета бил невидим? От една страна ,авторът е прав ,защото Кмета няма пряка връзка с гражданите на Варна. Господарят не приема плебеите на Варна  и не разговаря лично с тях. Сами си отговорете какви ли  са причините  за това държане....Високомерие,което е присъщо за лизача ,който се назначен от Боговете отСофия? Срамежливото изговаряне на буквата "Р" или неумението въобще да говори? За началниците му от висините ,това няма никакво значение. Марионетката е сложена там за да прокарва зададените икономически интереси, а в този процес му е разрешено и "Той " и неговата фамилия и бизнес кръг да си....КРАДНЕ по малко....Ама това малко е прекалено голямо за останалите ,но за шурея, за тъста, за жена му, за Вуйчо Борко  ...все е малко. Писах статия преди изборите за неговите крадливи действия-отдаване на апетитни места до Затвора без търгове на тъста/ тогава цитирах и номера на заповедта от тази година Заповед 2060/27.05.2019 -/ ,за шайката оплела всичките общински дружества без изключения. Просто кажете едно от всичките и няма да сгрешите! На местно ниво ,Кмета е местния Буда! Но, като наблюдавам неговите пространни бизнес начинания ,амчи....той е като Бог Шива ,бре?! Като Ламя от нашите приказки. Няма наяждане ,няма спирка ,като всеки ден се ражда с още една лакома глава ,готова да глътне още малко от Варна. Ей, „кво” нещо е това алчността? Важното е да пази Софийските интереси, да коленичи пред Буда , мачкайки по-долу стоящите , а по отношение на гражданите –че не ги е приемал...? Абе, я оставете тези глупости.....Кмета и личен допир с гражданите?? Ай, ся...и от „кадя накадя”  ша се омешва с простите от Виница-например?! А за мързела на населението на Варна...това е друг въпрос? Скоро ще му изготвя на наш Ваньо-неговия психо профил, но .....Коста Коцкара,         лекар –виден наш член на компанията вече му е изготвил. Когато ни стане смешно го караме да ни го прочете отново и отново. И да не си разваляме неделята....сал да добавя : „Ваньо, много бе секси това  френско „Ррррр” в хотела в Хайфа!8-)
48
16
ПраБългарин (преди 7 месеца)
Рейтинг: 11575 | Одобрение: -1795
И 5 пъти да ходим на избори резултата ще е същия...
92
67
kris (преди 7 месеца)
Рейтинг: 134025 | Одобрение: 100
Само подмяната на истинския вот ли е виновна, или хиляди варненци ги домързя да си вдигнат задника и да отидат до урните.....??
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама