Пълна мизерия в Цветния квартал на Варна, боклукът се трупа край суперскъпия бул. Левски

27.07.2021 / 12:52 8

снимка Тихомир Тодоров, читател на "Петел"

Кризата с извозването на сметта във Варна става все по-очевидна. След публикации на "Петел" по темата, към редакцията ни се отправят нови и нови сигнали за планени от смърдяща битова смет, която стои с дни. 

Този път кадрите са от Цветния квартал. Грозната гледка е само на метри от най-голямата гордост на кмета Иван Портних и последното правителство на ГЕРБ и Бойко Борисов - новата част на бул. "Левски". Както се вижда от кадъра на читателя ни Тихомир Тодоров, ако продължавата да се трупат все така, боклуците могат да стигнат и до новия път, за който се твърди, че е един от най-скъпите в Европа. 

"Изпращам ви снимков материал, да видят хората за какво става въпрос, но най-вече управниците ни. Не е нормално да живееш в такава мизерия, улици, всичко е заринато с буклуци и никой не взима решение!", пише възмутеният варненец.

Не е нормално да живееш в такава мизерия, улици всичко е заринато с буклуци, и никой не взима решение!Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
5
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 33485 | Одобрение: -18210
Бе и там си имат подобни ситуации в пъти повече от нашите, не ми ги давай за пример, пълни са с пари и пак за нищо не стават, добре че са емигрантите да им движат фалиралата икономика. 
7
6
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 218060 | Одобрение: 19410
ПРА.....през лятото не стигат камионите за извозване на боклук.....През зимата не стигат машините за чистене на сняг.....Това е Булгаристан......Защо в САЩ няма такива проблеми знаеш ли.....? Защото няма хорица дето се оправдават, а хора отговорни, които си гледат работата......!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
0
4
ПраБългарин (преди 2 месеца)
Рейтинг: 33485 | Одобрение: -18210
Нали ви казах, че през лятото като отворят хотелите и става претоварване на фирмите за извозването на отпадъци и за това в града извозването се забавя. Звънете и питайте в някоя от фирмите за извозване на отпадъци, аз понеже имам договор и съм питал, отговора беше този: няма свободни коли.
0
0
vasil66 (преди 2 месеца)
Рейтинг: 6798 | Одобрение: 3358
Грозна глрдка.
6
1
Пешо от Виница (преди 2 месеца)
Рейтинг: 76404 | Одобрение: 26199
И Крис е прав,но и "Чичкото" задава правилен реторичен въпрос. Плюсче и за двамата от мен!
6
6
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 218060 | Одобрение: 19410
Портата дърпа чертичка, след чертичка и му дреме на сайдера.....Следващия път ПАК гласувайте за този боклук и ще продължите да тънете в боклуци.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
2
Чичкото (преди 2 месеца)
Рейтинг: 28996 | Одобрение: 2161
Замислете се защо това се случва Кой стои зад това боклука да не бъде събран
Истината преди всичко

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама