Пребитият бизнесмен в Слънчев бряг: За 20 секунди ме пребиха като куче, подозирам конкуренти

18.03.2015 / 22:07 3

„Пребиха ме като куче в центъра на Слънчев бряг. Всичко стана за 20 секунди, двама ме държаха, а трети натроши краката и ръката ми с метална тръба”, това разказа пред Флагман.Бг строителният предприемач Николай Юруков. Той се възстановява от жестокия побой в Ортопедията на бургаската болница. Неотлъчно до него е майка му, заедно с най-близките му приятели.

Николай Юруков разказа за кошмара, който е изживял.

„Всичко се случи на централната улица в Слънчев бряг. Тримата ме нападнаха внезапно, за секунди ме пребиха. Не знам кой ме спаси, кой е подал сигнал, но почти веднага пристигна кола на СОТ, след това дойде и полиция. Беше по обед и имаше много свидетели, в момента ги разпитват”, каза Юруков.

Бизнесменът твърди, че преди това не е имал конфликт с никого. Отхвърля и възможността нападението да е подготвено от негови работници заради неизплатени заплати. „Казал съм версията си на полицията и очаквам да си свършат работата”, коментира Юруков. Той и най-близките му предполагат, че покушението е поръчано от конкуренти в строителния бизнес. Николай Юруков подозира, че е пребит заради конфликт на интереси.

Той е родом от Пловдив, но през 2006 г. се преместил по Черноморието. В началото се занимавал с търговия на маркови облекла, след което навлязъл в строителния бизнес. 

Заради тежкото си състояние, Юруков не пожела да бъде сниман в болничната стая, където ще остане под наблюдение още няколко дни.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
3
Losh (преди 5 години)
Рейтинг: 41320 | Одобрение: 11485
Много са му отделили 20 секунди , в моята зала бият за 10 секунди но не те оставят да ти паднат краката на земята , 10 секунди въздушен побой
0
1
AISBERG13 (преди 5 години)
Рейтинг: 3685 | Одобрение: 955
А може би кредитори? Конкуренцията разсипва по друг начин. Човека си знае най-добре!
1
0
силветърс (преди 5 години)
Рейтинг: 2678 | Одобрение: -252
конкуренти...,кой знае къде е сгазил лука.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама