Пристъп на смях в новините на БТВ. Юксел и Станислава Цалова избухнаха след новината, че гълъбът Байдън може да бъде евтаназиран

15.01.2021 / 20:13 2

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg

Колаж БТВ

Пристъп на неконтролируем смях - един от най-големите кошмари сполетя топ водещият Юксел Кадриев и колежката му за времето Станислава Цалова. 

Бурен смях настана в края на новините тази вечер в студиото на БТВ.

 

Водещият Юксел Кадриев не можа да издържи на новината, че гълъб, кръстен Джо на новоизбрания американски президент Джо Байдън, може да бъде евтаназиран за незаконно влизане в Австралия, нарушавайки природозащитни права на страната. Има шанс птицата, намерена в частен двор, да бъде върната обратно, тъй като по номера на крачето й става ясно, че е прелетяла над 13 000 километра, прочете през едва сдържан смях Кадриев. 

След репортажа, водещият професионално овладя пистъпа си и последваха спортни новини с Флорина Иванова, след което - прогноза за времето от Станислава Цалова. В края на прогнозата, синоптичката погледна колегите си Юксел Кадриев, Виктория Петрова, Флорина Иванова и жестовия преводач Силвия Маринова и всички заедно на нова сметка избухнаха в кикот, спомняйки си за птицата с уникално име и съдба, след което прозвучаха финалните акорди на предаването. Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
2
kris (преди 2 месеца)
Рейтинг: 198782 | Одобрение: 15732
Не можеш да ме обидиш ЛМ с някакви си там хлебарки, родени от твоето въображение.....Но виж, ако заговориш за моите американски дънки "Лейвис", ще се разсърдя сериозно.....! Или ще взема да ти пратя един чифт, да не завиждаш....Само кажи кой номер задник имаш и адресче.....!!
Аз мога! Трудно е да съм съвършен, но ми се налага!
1
3
LM (преди 2 месеца)
Рейтинг: 6990 | Одобрение: -5685
Наистина, в някои страни има много странни закони, които те карат да се смееш ли, да плачеш ли. Но във всеки закон, има някаква логика, макар отстрани да изглежда смешно. Австралия ще екстрадира гълъб, влязъл нелегално, без документи, прелитайки от щатите. Ами колко американски хлебарки, стъпиха на българска земя, натоварени на контейнери с Джак Даниелс, тях няма ли да им ги върнем. Тука няма ли да се наруши екосистемата. То не че, US хлебарките ще надделеят над нашите, намат никакъв шанс, но не ми харесва американски боклук да стъпва на българска земя. То не, че ние не изпращаме такива, само, че маскирани като хора. Крис, ти не спадаш към тези, не се отнася за теб приятелю. Да не се обидиш или засегнеш нещо. 

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама