Проф. Анастас Герджиков: Не знаех кой е Петър Илиев. Преди седмица разбрах, че ГЕРБ е готова да ме подкрепи за президент

01.10.2021 / 10:08 4

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Снимка и видео Фейсбук/Novini.bg

Приех Инициативен комитет да издигне моята кандидатура за президент на България. Смятам, че мога да бъда полезен, защото имам качествата, с които да олицетворявам единството на нацията. Работил съм на няколко места в организации, които са сложни. Аз съм ректор на най-големия и сложен български университет. Аз съм председател на Съвета на ректорите и опитът ми от там е, затова да балансирам между интересите на хора с различни интереси, така че всички да се почувстват удовлетворени от някакъв справедлив резултат е голям. Затова единствената ми мотивировка в този момент, в който е политическото и социалното тяло е разпокъсано, е да помогна за обединението на всички партии и всички българи.

Това каза проф. Анастас Герджиков по повод издигане на кандидатурата му за президент.

Разговарям с мои приятели от дясното и от дясно-центриското пространство от месеци, през последната седмица разбрах, че партия ГЕРБ е готова да подкрепи тази кандидатура. Ще разговарям с всички партии, най-вече с десните и дясно-центриските. Искам да обединя всички български парти и българския народ.

Случаят "Петър Илиев" не е приключил. Комисията продължава проверката, когато тя завърши, ще бъдат предприети необходимите действия. Не знаехме не само за този случай. Не само аз, но и деканът на Юридическия факултет не знаехме кой е Петър Илиев, допълни проф. Анастас Герджиков.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
5
ПраБългарин (преди 4 месеца)
Рейтинг: 39079 | Одобрение: -23746
Нищо че после са дарили парите в университета... голямо съскане изсъска.
3
1
ССС (преди 4 месеца)
Рейтинг: 948 | Одобрение: 168
Защо ми се струва че този човек има нестандартни сексуални отклонения. Никъде не пише даима семейство, деца. Майка му била професор и през 2019г. той като Ректор и възлага проект за 9000лв в рамките на 3 месеца да проучи нуждите  за образование на българите в чужбина. А тя тябва да е поне 80 годишна!!! И това ако не е шуробаджанащина, здраве му кажи. 
Който лъже, на въже.
2
1
хабиби (преди 4 месеца)
Рейтинг: 5005 | Одобрение: 1135
Мазен, неясен и лъжещ. Напълно подходяща кандидатура за ГЕРБ. Бил издигнат от инициативен комитет, пък не знае кой е в тоя комитет и кой му е председател?!? Ама дебили в България достатъчно да му се вържат. Което магаре посочи БорисOFF, за него ще гласуват, като за Плевньо.
3
0
Серж (преди 4 месеца)
Рейтинг: 14067 | Одобрение: 747
Как не знаеш, кой е бе мухльоооууу??? Нали ректорът подписва заповедта за назначение, с резолюцията на декана на факултета! Хайде стига с номерата на Гешев, дето все нищо не знае и нищо не бил чул...Продажен герберски боклук!...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама