Проф. Коларова: Докато в първия служебен кабинет Радев избра само експерти, сега виждаме и хора с политическа кариера

11.05.2021 / 18:37 0

Редактор: Недко Петров

e-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bg

Кадър БНТ

Президентът Радев назначи в служебния кабинет хора, с които има работни отношения, има в някакъв смисъл идейна близост, защото при предишния кабинет решението беше от съвсем различен характер. Второто, което на мен ми прави впечатление е, че има хора с различна политическа идентичност, от различни спектъри на партии, или поне това е в тяхната политическа биография, и това също е важно. Докато в първия кабинет Радев се опитваше да се ориентира по-скоро само към експерти хора, които нямат някакъв вид активна политическа кариера, тук виждаме и хора с доста така значима политическа кариера, включително нашия колега Янаки Стоилов, който който е министър на правосъдието. 

Това каза проф. Румяна Коларова в "Още от деня" по БНТ.

Въздържам се да кажа, че става дума за някаква стъпка и опит за коалиционност. Още повече, че тези знакови фигури в момента са доста дистанцирани от партиите, с които са асоциирани. Всъщност Стойчо Кацаров отдавна вече е в неправителствения сектор, знаете, че той е много критиченк. Румен Радев подбира хората в служебния кабинет, за да отправи послание към различните групи избиратели, допълни проф. Румяна Коларова.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама