Прозорците на колата ви се изпотяват - използвайте суров картоф

06.03.2015 / 07:42 3

Мислите ли, че е възможно да предпазите прозорците на автомобила от изпотяване и по този начин да увеличите видимостта на пътя само с помощта на суров картоф? Ако сте любопитни, ви предлагаме да прочетете следната статия.
 

Вземете един стар картоф, измийте го и го разрежете на две половини.

Почистете прозорците на автомобила с помощта на суровия картоф. По този начин вие ще може да създадете един вид защитен слой върху стъклото, който ще предотврати образуването на конденз по него.

Използвайте и другата половина, ако е необходимо. В случай, че повърхността, която искате да предпазите, е по-голяма може да нарежете картофа на кръгчета.

Оставете прозорците да изсъхнат.

Допълнителен съвет:
Този метод може да се прилага успешно както за предпазване на прозорците от изпотяване, така и за почистване на ски очилата и моторните каски, пише Фрамар.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Уйо (преди 5 години)
Рейтинг: 37511 | Одобрение: 7996
Това е пълна идиотщина, подходяща за блондинка шофьор. Който иска да пробва и да види какъв ще е ефекта когато вали през нощта и насреща му светят фарове. Изпотяването се намалява силно и дори избягва, когато стъклото от вътре е идеално чисто. Влагата кондензира първо върху мазнотиите и мръсотиите по него.
0
3
dd (преди 5 години)
Рейтинг: 9487 | Одобрение: 2977
Или си купете кола с добра вентилация...
2
5
Gogata (преди 5 години)
Рейтинг: 3601 | Одобрение: 386

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама