Работи ли нормално светофарът на кръстовището, където загинаха двама души в петък?

27.10.2014 / 12:40 14

След получен сигнал на читател, че светофарът на ул. "Девня" до Аспарухов мост не работи нормално и може да е причина за зверската катастрофа с две жертви в петък, наш екип провери на място как стоят нещата.

В момента светофарът функционира напълно според правилата на движението.

Припомняме, че според водача на "поршето" и на него, и на жертвите в "реното" им светело зелено.

Получихме сигнал, че лентата за наляво е силно увредена от тировете, които отиват към пристанището. Това кара шофьорите да правят ляв завой направо от средната лента, както е направил и шофьорът на реното.

Нашата проверка показа, че пътната настилка в лентата за левия завой действително има неравности, но са леки.

 

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

https://linktr.ee/duvar.kagidi

18
2
Варненецът (преди 7 години)
Рейтинг: 440 | Одобрение: 165
Твърде често - селските чалга бекове пререждат опашката за качване към моста и дори минават на червено най-наглите! В случая скороста на паркетния сув е била съвсем нормална с 4 лентов околовръстен път. На такива 4 лентови пътища в София ограничението е 80 км в час. 75-80 км в час е нормална скорост в сухо време за околовръстен 4 лентов път. Огромната вина е на полцайчето изсякло по-най свинският начил дългата опашка през средната лента и решило да изсече и първият дълго чакаш автомобил и тъй като е чалга тарикат полицайчето си затъмнило на 100% дори предното шофьорско стъкло и пасажерското и така няма никаква видимост наляво и надясно в мрачно време!!! Всеки обикновен граждан който не е полицай при затъмняване на шоф.стъкло бива отнемана шоф.книжка за 6 мес. и колата спирана от движение за 6 мес. с глоба 500 лв. и повторно минава на преглед пред комисия от КАТ след изтичане на 6 мес.наказание!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама