Радан Кънев сложи черна маска и написа:Dura lex, sed lex. Което, въпреки широко разпространената заблуда, не значи “Глупав закон, но закон”

31.03.2020 / 12:36 5

"Dura lex, sed lex. Което, въпреки широко разпространената заблуда, не значи
“Глупав закон, но закон”, а нещо друго.

Това написа в коментар преди минути Радан Кънев, който във връзка с новите разпоредби на здравния министър публикува и снимка как точно я изпълнява.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
cron1 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 19347 | Одобрение: 3067
През 2016 година, Каракачанов и партията му ВМРО води до приемането на ЗАКОН за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето. Според Чл. 4. (1) Облекло, прикриващо или скриващо лицето, са плътни или полупрозрачни дрехи, покривала, наметала, мрежести платки, МАСКИ или други подобни елементи, които прикриват частично или скриват напълно лицето. В интерес на коректността, маска може да се носи по медицински причини, но медицинските причини можете да удостовер[font=Helvetica, Arial, sans-serif]ите само с документ, издаден от орган на медицинската експертиза. Наша проверка показа, че хората изобщо не познават този закон на Каракачанов, който е приет на 30 септември 2016 година. Хората дори не знаят, че за носенето на маска прикриваща лицето и при непредставяне на документ, че това е по медицински причини, могат да бъдат глобени според постановката на текстовете в на Чл. 6. (1) Който на публично място носи облекло, прикриващо частично или скриващо напълно лицето, се наказва със:[/font] [font=Helvetica, Arial, sans-serif]1. глоба в размер на 200 лв. - за първо нарушение; 2. глоба в размер на 1500 лв. - за всяко следващо нарушение. (2) Ако нарушителите са длъжностни лица, наказанието е: 1. глоба в размер на 500 лв. - за първо нарушение; 2. глоба в размер на 2000 лв. - за всяко следващо нарушение. (3) Наказанието по ал. 2 се налага и на подбудителите и допустителите.[/font]
Марио Кроненберг
1
2
гарфилд (преди 1 годинa)
Рейтинг: 41513 | Одобрение: 15193
А какво значи бе,миндил?
2
2
Станчо куфара (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1197 | Одобрение: 132
преди час министъра отмени носенето на маски , при него всеки закон е ден за ден
4
1
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 80568 | Одобрение: 27173
Че са тази маска заприличал на гъз...Амчи той и без маска си бе такъв,та не виждам нещо ново у него!Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама