Шеф Петър Михалчев с шокиращи спомени от казармата: Младежи от ротата се самоубиха! Видях невъобразими извращения

06.05.2015 / 12:27 19

В казармата бях в дисципа, а хора от ротата се самоубиха, защото не издържаха на психическия тормоз. Това обяви пред bTV шеф Петър Михалчев. Той се върна доста назад в годините и сподели, че е имал доста екшъни в училище и това е предопределило къде ще служи като войник."В училище не бях послушен. Имах намалено поведение, защото счупих главата на един съученик. Имах разправия с Детска педагогическа стая, а бе доста главоболия – кражби, битки и т.н.”, обясни той, пише Блиц. 

Когато дошло време да служи, съдбата му била предопределена и го пратили в дисципа. „Бяхме около 1300 човека, от които само 20 българи. Всички останали бяха роми. Автомат ни дадоха единствено на клетвата. Иначе оръжието ми бе кирка и лопата и риехме камъни по строежа на жп линия. Няма пек, няма студ, няма дъжд, няма сняг. Имахме норма и я гонехме. Два пъти си чупих ръцете нарочно, за да излизам в отпуска. При нас идваха и бивши затворници, за да си дослужат. Бяха с по 20 години по-големи. Бяха изроди. Много извращения имаше. Като новобранец имах приятел от Враца от старите и той ми беше крило. Яли сме доста бой”, разказа водещият готвач.

Той признава, че за да си счупиш ръката е нужно просто да удариш силно в стената и така си осигуряваш отпуска. 

„За да станеш старо куче, трябваше да пробягаш разстоянието от едната стена в спалното до другата. А около леглата са се строили 50 човека със свалени колани, готови да те млатят с катарамата кой където свари. Слагаш ръцете на главата и тръгваш. Като стигнеш драгата стена вече си старо куче. Пълна тъпотия. И то защо? Старите казваха, че те са минали по тоя път и така се правело. Споделяха максимата: „С мен са правила така и аз ще правя така”. И по болест се скатавах и така мина казармата. Все пак искам да кажа, че днес си спомням само добрите неща”, разказа още шеф Михалчев.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
5
Бока (преди 6 години)
Рейтинг: 11 | Одобрение: 6
Тоя ни взема  за канарчета !
10
20
niama znachenie (преди 6 години)
Рейтинг: 712 | Одобрение: 347
ей много гадно племе сте...ако не оплюете някой няма как да мине денят ви...

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама