Шокиращ рекет на врачка: Или плащаш или ще видиш майка си студена

04.12.2014 / 20:40 4

26-годишен благоевградчанин С. П. падна в лапите на ходжа Гюлшен и стана обект на шокиращ рекет и заплахи от гадателката. Той се обърнал към нея за помощ заради проблеми в семейството си.
След низ неприятни случки в дома му младият мъж, които е студент в Благоевград, чува за ходжата в телевизионно предаване и решил да се свърже с нея.съобщава struma.com.

Ходжа Гюлшен веднага заключила, че той има тежка магия, която спешно трябва да бъде развалена, защото била за смърт в дома му. 
По думите й имало човек, който платил 3 хиляди лева, за да бъде направено заклинание за смърт в семейството му. За да се развали магията ходжа Гюлшен поискала той да плати първите 1500 лева плюс още 196 лева, тези пари тя щяла да отнесе в джамията да ги "обработи" и да му ги върне, за да преспи над тях.

Момчето, което наскоро се върнало от бригада в Америка, имало собствени пари и веднага изпратило сумата. Когато, обаче се обадил на ходжата, тя му заявила, че трябва спешно да пусне и втората част от таксата. 

"Усъмних се, още повече, че парите изпратих на някъв мъж, чиито адрес и име ми даде ходжа Гюлшен. Видях контактите с нея от телевизията и се свързах, така започна този ад. Обадих се и я помолих да ми върне парите, защото съм размислил и искам нещата да са си такива, казах, че отказвам се от помощта й. Тогава тя започна да ме плаши, че майка ми ще умре, твърдеше, че ще я заваря студена. Това ме побърка и направо ме уплаши. Заяви ми, че ако продължавам да и звъня да ми върне парите, нямало да вдига телефона си. Не можете да си представите на какво съм подложен.

Усъмних се в нея, защото хората, които наистина помагат не вземат толкова пари. Освен това не може така жестоко да ме плаши, че ще умрат най-близките ми хора. Знам, че съм си виновен, но съм духовен човек, аз вярвам на хората, когато ми каза, че ще ми върне парите и повярвах. Къде изпратих толкова пари не е ясно”, оплаква младият мъж. Днес той депозира официална жалба в полицията в Благоевград с молба да бъде открита ходжа Гюлшен, съобщава struma.com.

Снимка: struma.com


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
cky2kbg (преди 8 години)
Рейтинг: 342 | Одобрение: 102
Простотията ходи по хорат. Нормално мислещ никога не ходи по ходжи, баятели и гледачи. Пак ли се връща времето на екстрасенсите
Cky2k BG

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама