Симеон Славчев по БНР: САЩ се подготвят за отстъпление от България, защото Русия е много по-силна

04.06.2021 / 12:39 5

Кадър ПП МИР

Прелюбопитна хипотеза изрази в предаването "Събития и личности" по БНР-Благоевград председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

Според него САЩ "подготвят плацдарм за отстъплението си от България и поради тази причина искат да се харесат на българското общество, като санкционират някои от лицата на ъндърграунда у нас".

"Разковничето за санкциите е, че американците съзнават, че Русия е много по-силна отпреди 30 години. С две думи идва време, в което американците ще трябва да отстъпят получените от Горбачов в Малта завоевания в Източна Европа и поради тази причина правят всичко възможно, за да се харесат на българските граждани и да говорят истини, които хората отдавна знаят. Именно за това свалят доверието си сега и от своите верни кучета Бойко Борисов и Делян Пеевски”, заяви лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Той допълни, че това не са единствените лица, които може да се свържат с корупционни действия и че през последните 30 години у нас има силна морална деградация на политичеката класа и тук влизат представителите на всички политически партии, които са били част от управлението на страната.

Симеон Славчев коментира и онлайн симулатора за машинно гласуване, който беше представен като част от информационната кампания на ПП МИР за вот без хартиена бюлетина. "Това е политическа победа за ПП МИР и за българското общество. Ние от две години се борим това да се случи и дори в началото организирахме протест с палатков лагер пред Министерският съвет с искане за въвеждане на машиното гласуване. Голяма част от българското общество не знаеше какво е машинно гласуване. Още вървят всякакви манипулации, че гласуването траело от 3 до 5 минути, което изобщо не е вярно и ние направихме такъв експеримент и гласуването отнема по-малко от минута", коментира още лидерът на партията.

 За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
де що има човеконенавистен крепостен режим Путя го подкрепя
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
3
3
Вин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 3420 | Одобрение: -380
Ко, ко кайш? Тоя палячо от коя партия казвате, че бил? Русия настъпва само в мизерията, мръсотиите, калташките номера!
0
3
robotron2000 (преди 1 годинa)
Рейтинг: 30400 | Одобрение: 5510
:wassat: даже май обратното, гледам едни бази до нас ги стягат, всички там мълчат като путки:unsure: може и да заселят американци там....
1
3
Варна (преди 1 годинa)
Рейтинг: 92130 | Одобрение: 38205
Много е силна Русия в пропагандата и фалшивите новини 
"Защо ние убиваме децата?" - зададе въпроса през 1992 година един сръбски войник и сам отговори на него: "Понеже те някога ще порастат и ще дойдат да ни убият вече възрастни".
1
1
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 55140 | Одобрение: 6870
Дрън дрън ярина,от къде ви идват на акъла тези глупости?Какво отстъпление да не сме на война? Те от Турция не отстъпиха след толкова сътресения.Всичко са взаимо обвързани стратегически интереси и кокала така лесно не се изпуска.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама