Сотир Цацаров: Константин Малофеев има забрана за влизане в България

11.09.2019 / 13:46 4

На председателят на „Двуглав орел“ Константин Малофеев е наложена забрана за влизане в България за срок от 10 години. Това обяви главният прокурор Сотир Цацаров в Народното събрание, предаде новини.бг.

 

В рамките на операцията, при която бяха извършени 11 претърсвания на адреси, са разпитани 15 свидетели, а осем лица са задържани. Действията са  след разрешение на Специализираният наказателен съд, допълни той.

„Става дума за финансиране, което е предназначено за реализиране на определени интереси в Република България. Те са свързани с области и засягат пряко българската национална сигурност. Той даде пример с докладната записка, изготвена от обвиняемия, относно необходимата геополитическа преориентация на България. Моето мнение е, че това не е преследване за идеи, защото когато те се предават с пари и влияние това е престъпление.

Във връзка с предстоящите местни избори, Цацаров бе категоричен, че това не са акции, насочени срещу политически сили. Това не е атака срещу „Русофили“. Отговорността, която той носи е за личните му действия. Няма преследване заради идеи. Не се цели и разделение на българското общество, допълни главният прокурор.

"Трябва да реагираме на всяко посегателство срещу националната сигурност, независимо откъде идва. Обвинението на касае чужда държава, а две организации", уточнява Сотир Цацаров.

В кулоарите на парламента Цацаров разкри, че си сътрудничим с други чужди служби по случая.

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
2
Sand (преди 7 месеца)
Рейтинг: 14193 | Одобрение: 5028
Правилно трябва да се работи за защита на национаната сигуронст , но факта ,че има източени 16 милиарда ДДС откраднати не е ли заплаха за националната сигурност бе цълвул .Цацаров или когато се повдигне този въпрос и веднага мълчание . Мама ти мръсна комунистическа свиня , скоро ще осетиш тоягата , а тя е дебела много дебела . е ревеш ,но както се казва късно е чадо за китка .
7
3
ДИВАКА (преди 7 месеца)
Рейтинг: 24342 | Одобрение: 4047
ЦАЦА ,СМЕШНИ СТАНАХТЕ..И МАЛКИТЕ ДЕЦА ВИ СЕ СМЕЯТ..ПОДСЛУШАХ В ГРАДСКАТА ГРАДИНА ТРИ ДЕЦА..ЕДНОТО КАЗВА ..АЗ СЪМ ОТ ЦРУ И ЗНАМ ВСИЧКО,ДРУГОТО ВИКА ..АЗ СЪМ ОТ КГБ И СЪМ СИЛЕН..И ПОНЕЖЕ ДВЕТЕ НАЙ -ЯКИ ЦЕНТРАЛИ БЯХА ЗАЕТИ ,ТО ТРЕТОТО ИЗТЪРСИ ..А АЗ СЪМ ОТ ДАНС..И НОСЯ В СЕБЕ СИ ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ..ЩО ЛИ ГО ИЗТЪРСИ ТАКА ХИТРЕЦА МУ МАЛЪК..СИГУРНО..ЩОТО ТРИЕМ УСРАНИ ГЪЗОВЕ.. Изплезване:devil:Ухилен

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама