Стефан Янев: Струпване на войски на НАТО няма. Нека спрем да бъдем американофили или русофили

25.01.2022 / 14:06 7

Снимка: Булфото

Министърът на отбраната Стефан Янев заяви на блиц контрол пред комисията по отбрана в парламента, че "струпване и разполагане на войски на НАТО няма". "Решение на министерството на отбраната за такова нещо на този етап няма. То е в процес на подготовка", уточни той. "Когато то бъде взето ще бъде обявено пред българските граждани. Нека да свалим напрежението и да спрем да четем чужди медии", призова Стефан Янев.

Нека спрем да бъдем американофили или русофили, а българофили и да работим в цел на българския държавен интерес, настоя бившият служебен министър-председател. Това да сме в НАТО ни позволява да харчим по-малко пари за отбрана. Ако сега харчим 2% от БВП, без НАТО щеше да е 7-8, уточни Стефан Янев.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
2
0
г-н Пеевски (преди 6 месеца)
Рейтинг: 422 | Одобрение: -108
Вин: "Досега не съм видял / чул някой да се обяви за американофили...."  😅😂  Рече кретена сложил си снимка на смотаняка Рейгън! 
Има хора, които имат пари, има и богати хора. :)
0
4
Вин (преди 6 месеца)
Рейтинг: 3330 | Одобрение: -380
Пример за фалшиви новини (манипулация) е абзац от изказването на въпросния Женерал от БНА! Да не сме се деляли на русофили и американофили! Досега не съм видял / чул някой да се обяви за американофили, за разлика от обратното! Другият факт е, че след Освобождението са се деляли на патриоти искащи дистанциране от "освободителите", поради явно проявените им намерения за поглъщане на страната и асимилиране на народа ни и русофили, държащи на тотално съобразяване с метрополията! Тава са архивите, историята, мемоарите на участниците, другото е Дейл нюз!
0
0
Чичкото (преди 6 месеца)
Рейтинг: 81885 | Одобрение: -4055
По вечето лъжливи новини се  появяват из многото пръкнали се напоследък най различни сайтове Койте чете всичко наред ще се побърка
Истината преди всичко
3
0
г-н Пеевски (преди 6 месеца)
Рейтинг: 422 | Одобрение: -108
До запъртъка УйоУсмивка войни и военни конфликти е имало почти навсякъде по света, по най-различни причини. Посочи тука 3-4 и се помисли за много тежък ли? Тежък си като балон пълен с пръдня. Даже, в Донбас Русия никакъв конфликт не е създала, а хохлите го създадоха, като американците им натискаха копчетата. А сега, бъди така добър да изброиш военните конфликти на миролюбивите американци, поне ония от по-новата история. За да може да направим сравнение, нали така?! Ако не можеш или не искаш да ги изброиш, желателно е да си затвориш човката. В противен случай думите ти нямат тежест. 
Има хора, които имат пари, има и богати хора. :)
1
5
Уйо (преди 6 месеца)
Рейтинг: 40523 | Одобрение: 8208
До първия цървул: Войните в Афганистан, Чечня, Грузия, Донбас. Изобщо не е агресор.
0
1
Серж (преди 6 месеца)
Рейтинг: 54155 | Одобрение: 6935
Който не храни своя армия, ще храни чужда!...Господин министър...Гняв
3
2
г-н Пеевски (преди 6 месеца)
Рейтинг: 422 | Одобрение: -108
Има масова американска пропаганда ала "агресорът Русия ще напада Украйна". С цел, разбира се: 1. да промиват мозъците на овцете, че Русия е агресор. 2. да настанят малко американски войски из Източна Европа. 3. да продадат "малко" американско оръжие скоро време. 🤷‍♂️ Общо взето трите основни. 
Има хора, които имат пари, има и богати хора. :)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама