Съдия Красимир Влахов – лектор на най-големия адвокатски семинар, в СОК „Камчия“

15.10.2018 / 12:35 0

В Санаторно-оздравителният комплекс „Камчия“ над 500 адвокати от 12 колегии от цялата страна взеха участие в семинар на тема „Измененията и допълненията в Гражданско - процесуалния кодекс от 2017г. – една година по-късно“. Събитието е организирано от центъра за обучение на адвокати „Кръстю Цончев” и Националното бюро за правна помощ, със съдействието на Адвокатски съвет – гр. Варна.

Специален лектор на семинара беше съдия Красимир Влахов от Върховния касационен съд, който изрази своето задоволство от присъствието си в СОК ,,Камчия'' и възможността за това да бъдат обсъдени важните промени в Гражданско-процесуалния кодекс, извършени преди година. По време на семинара беше обърнато специално внимание на термина «очевидна неправилност», въведен на 13 октомври 2017г.

Семинарът беше открит от адв. Йордан Йорданов – председател на Управителния съвет на Фондация „Кръстю Цончев". „За нас вече стана традиция най - мащабните ни мероприятия да се провеждат в СОК „Камчия“. Благодарим на любезните домакини за предоставените условия“, сподели адвокат Йорданов.

Специално приветствие отправи Калоян Икономов – директор “Стратегии и развитие” на СОК „Камчия“, който пожела на организаторите да виждат винаги толкова пълна многофункционалната киноконцертна зала на СОК „Камчия“, а на участниците – ползотворно провеждане на семинара.

Санаторно-оздравителен комплекс „Камчия“ има богат опит в провеждането на такъв вид мероприятия.

На територията на комплекса са разположени две киноконцертни зали с по 600 места, Атриум с 400 места, Актова зала с 200 места, четири конферентни зали, над 80 оборудвани кабинета и Амфитеатър с 2000 места. Това прави комплекс СОК ,,Камчия'' привлекателно място за провеждане на конферентен туризъм.

*публикация

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.htmlПоследни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама