Ето какво те чака през новата седмица (Хороскоп)

14.10.2019 / 00:01 0

 

Овен
Ще сте работливи и усърдни, а това ще ви помогне да отхвърлите доста задачи и да финализирате вече започнати дела. Ключът за успех ще е във вашата практичност – важно е да сте добре организирани, да изпипвате максимално детайлите. Сега не е моментът да си поставяте нови цели и да разпилявате енергията си.

Телец
Късметът ще ви споходи в любовта – ще имате разбирателство с партньора си или ще станете обект на внимание от нов ухажор. Ще се чувствате добре, ще осъществявате плановете си сравнително лесно и ще имате подкрепа в начинанията. Ако сте сред по-амбициозните, то тогава периодът може да се окаже наистина чудесен.

Близнаци
Събитията и успехите във външен план няма да бъдат водещи. Възможно е някои от вас да усетят потребност да се усамотят и да поразмишляват. Ако останете насаме с мислите и чувствата си, ще намерите отговори на някои въпроси, които ви вълнуват – вероятно свързани с ваша връзка, с очакванията ви по отношение на нея. Голям ще е шансът да стигнете до прозрения.

Рак
Ще се открие чудесна възможност да разрешите лични или служебни проблеми, които ви тревожат. За да се случи това обаче, трябва да притежавате правилна настройка – да сте по-прагматични и наистина да търсите решение. Затънете ли в негативни емоции, в самосъжаление, отправяйки обвинения към околните, ще продължите да тъпчите на едно място.

Лъв
През дадения период много от вас ще усетят подобрение на финансовото си положение. Ще получите бонус, плащания за вече свършена работа или за изпълнени допълнително ангажименти. Идната седмица е много подходяща за действия, свързани с финанси – за покупто-продажби и за отношения с финансови институции.

Дева
Идните дни ще са наситени със събития. Във фокуса ще попаднат любовта и важните взаимоотношения, като емоциите и преживяванията ще бъдат доста променливи и динамични. На моменти ще цари хармония, но в други ще ви обзема недоволство и ще припламват искри. Ще се наложи да балансирате и да потърсите доброто решение.

Везни
Добре ще е да отделите време, за да довършите започнати дела. Възможно е да ви обземат тревоги, но недейте да си съчинявате сценарии и да попаднете във филм – въображението може да ви изиграе лоша шега. Ако имате усещането, че е дошъл моментът да се освободите от вредното или излишното, сега е моментът да действате. Идната седмица е чудесна за очистване и за слагане на ред.

Скорпион
Колкото по-прагматични и организирани сте, толкова по-добре. Това важи дори за емоционалния ви свят. Ако нещо ви притеснява и измъчва, запитайте се какво бихте могли да направите и действайте! Търсете практични и работещи решения, за да подобрите ситуацията – това ще ви помогне добре да се справите с предизвикателствата.

Стрелец
Възможно е сега да сте се заблуждавали за някои неща, да сте се лутали или колебаели. През следващите дни обаче истината няма да остане скрита и това ще ви помогне да анализирате много по-точно ситуациите и взаимоотношенията си, да сте целенасочени и решителни. Ще забелязвате детайли, които преди са ви убягвали. Моментът е изключително подходящ за нови начинания.

Козирог
До средата на идната седмица ще дишате спокойно и ще вършите всичко онова, което сте си набелязали. Всякаква работа ще ви спори, тъй като склонността ви да планирате, да полагате усилия и да довършвате започнатото е напълно в синхрон с изискването на периода. Ако сте планирали нещо по-важно, гледайте да го свършите преди четвъртък, защото тогава шансовете ви за успех са по-големи.

Водолей
Ще влезете в синхрон с астрологичните влияния, ако обръщате внимание на онези дребни, но важни подробности, които ще ви помогнат да реализирате плановете и намеренията си. Това важи с особена сила за финансовите ви дела, които през периода се очертава да са доста успешни. Ако имате собствен бизнес, много вероятно е да сключите успешна сделка.

Риби
Ще усетите желание да извършите някаква положителна промяна. Тя обаче няма да е много лесна, защото ще изисква да преодолеете вредна зависимост или да се конфронтирате с някого. Ще трябва да сложите граници, за да не се възползват от вас хора с користни намерения. Ако не сте успели досега да осъзнаете кой и по какъв начин ви вреди, сега ще имате шанс да размишлявате върху тези въпроси.

 

хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама