Стряскащо пророчество на Норбеков за България, което се сбъдва в момента!

15.02.2016 / 22:01 24

Програмата е изключително силна и опасна Нещо страшно идва към България. Това разкри преди време самият писател, психолог и философ Мирзакарим Норбеков в предаването “Преди обед” на телевизия Би Ти Ви. Норбеков открито заяви, че българите са изправени пред огромна заплаха. “Създадена е специална програма с наименованието “Златен милиард”, чиято цел е тоталното унищожение на българската нация.

Тя работи като създава едно изцяло изкуствено поведение у хората, което няма нищо общо с традициите и естествения ход на живота”, каза Норбеков.

Той обаче не пожела да разкрие истинските имена на хората или организациите, стоящи зад унищожението на страната.

“Не разполагам с въоръжена армия, половин планета, както и 90% от всички пари на света, за да си позволя да предизвикам тези хора.

Имам семейство, за което трябва да се грижа, а проговоря ли, животът на всички ни би бил твърде кратък”, открито призна психологът. По думите му, намалява не само българската нация, а населението в цяла Европа. 

И единственото спасение биха били националните традиции, предавали се от поколение на поколение с хилядолетия. 

 

 

За женатаЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
9
8
Данъчен (преди 7 години)
Рейтинг: 212 | Одобрение: 27
България и българите се оставили името си на цялата територия на Евразия и в Азия, както и на Балканският полуостров в Европа. Така, че най- различни КГБ-сти да не дават препоръки а да си гледат мошенченския бизнес с алабалистики как да си свалим очилата като си представяме Норбеков. Норбеков има три диоптъра далекогледство и не представя пред публика , а негов асистент. Без очила не воже да чете и да фъфли в Интернет
18
1
caisa (преди 7 години)
Рейтинг: 8411 | Одобрение: 1931
Да пукнат
НАЙ-ЗАБАВНИТЕ СЪВРЕМЕННИ ДЕТСКИ СТИХЧЕТА

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2023 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама