Тези листа прочистиха бъбреците ми от песъчинки и камъни: Пия напитката сутрин и вечер! Помага!

24.02.2018 / 22:27 4

Бъбреците са едни от най-важните органи в нашия организъм. Те са отговорни за филтриране на телесни течности, за да премахнат чрез тях всички видове токсини и бактерии, които могат да станат опасни за нашето здраве. Ето защо днес ние решихме да Ви покажем как безопасно и естествено да прочистите бъбреците си. Бъбреците са разположени от двете страни на долната част на гърба и вършат страхотна работа там, за да сме здрави всеки ден. Въпреки това, с течение на годините, бъбреците не са в състояние да изпълняват 100% от тяхната функция, поради голямо разнообразие от фактори. Това може да представлява голяма опасност за здравето ни и точно поради това, днес искаме да Ви покажем как винаги бъбреците Ви да са в най-доброто си състояние, с този мощен природен лек. Естествено средство за прочистване на бъбреците. Този мощен природен лек за прочистване на бъбреците, се приготвя от листа от авокадо. Приемането на листа от авокадо е в състояние да детоксикира и напълно очисти бъбреците и да гарантира, че те работят по най-оптималния начин. Обърнете внимание на това как се подготвя тази мощна инфузия, базирана на авокадо.

Съставки:

7 свежи авокадо листа
2 литра вода

Приготвяне:

Подготовката на тази инфузия за прочистване на бъбреците е много проста. Трябва да се сварят листата от авокадо във водата, филтрирана чрез осмоза (това е много важно, защото водата не трябва да е минерална или чешмяна вода). След 10-15 минути с точка на кипене, ние трябва да отстраним инфузията от огъня и да я оставим да се охлади на вкус. Препоръчително е да се пие по една чаша от този мощен природен лек за прочистване на бъбреците, на сутринта и още една чаша през нощта, за да бъде ефекта оптимален. Уверяваме Ви, че за кратко време ще забележите, страхотна промяна. За хора, страдащи от бъбречни заболявания, това лечение се оказва напълно ефективно. Още от първия ден на лечението, ще забележите резултатите. /Източник stara-bulgaria.eu"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
misspoli (преди 2 години)
Рейтинг: 1730 | Одобрение: -885
ох мамо откуде тез листа нре
Най-мощния лек срещу гъбички !http://bit.ly/2p1cqgY

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама