Току що: Бареков предупреди, че голяма заплаха е надвиснала над България...

05.11.2018 / 14:48 11

Току що в личния си профил във фейсбук Николай Бареков обяви, че голяма заплаха е надвиснала над България.

Ето какво написа евродепутатът:

"Вече пръв го заявих на Заседание на Делегация на АСП в Европарламента. Предупреждавам и Българското правителство! “Глобалният Пакт за безопасна, организирана и редовна миграция” на ООН е заплаха за България, заплаха за човечеството, заплаха за цивилизацията, заплаха за Европа.

Този неолиберален глобалистки пакт цели унищожаването на европейските народи и европейската раса в полза на икономическите кръгове, зад които прозират интересите на Сорос от превръщането на човечеството в аморфна маса работна ръка без произход, род и родина. Няма безопасна миграция, защото тя унищожава цели народи и държави и от двете страни. Едните губят хората си, другите насилствено променят народа си. Заличават се цели държави. Няма “организирана миграция”, защото това е трафик.

Както няма и легални наркотици. Това е нонсенс. Вътре в пакта са вкарани множество твърдения, които са застрашаващи за европейските древни народи. “Добро и неизбежно явление” и “положителен глобален феномен” - това миграцията НЕ е, защото тя е точно обратното. Миграцията се ражда от ужас и ражда ужас! Ако българското правителство иска да отвори врата към Ада, ще подкрепи този Пакт на Конференцията в Мароко на 10-11 декември. Седмица по-рано аз ще бъда единственият български политик, поканен да участва на годишната среща Европа- Африка-Пасифик - Атлантик в Бенин, Африка и ще говоря против Пакта.

Натискайте правителството да не продава България! Американският президент Тръмп предупреди ЕС за този пакт : По-добре внимавайте за себе си! Има ли кой да го чуе? Като евродепутат и българин питам: Кой нареди на българския посланик в ООН вече да подкрепи пакта и да участва с положително становище в неговото обсъждане!?"

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
7
1
Mercenary (преди 2 години)
Рейтинг: 46756 | Одобрение: 10506
Дудука трябва да е в съседната килия ...
3
4
морският (преди 2 години)
Рейтинг: 37474 | Одобрение: 21789
до абе морски-аз не съм джендър,анадънму?
25
4
морският (преди 2 години)
Рейтинг: 37474 | Одобрение: 21789
Ако сме народ ще "въстанем " както срещу истанбулската конвенция.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама
sikik