Тотална издънка: Ясновидка №1 предрече, че покойник ще се върне скоро от път

18.07.2015 / 21:28 2

24-годишният Христо Гешов е лицето на кампания за борба с хепатита и основател на фондация, която има за цел да подпомага българи, живеещи с вируса на хепатит В и С, ХИВ и сифилис. Този път той се е заел да разобличи "ясновидките" на България, които печелят твърде добре на гърба на отчаяни хора."Ясновидец №1 на България – Ивелина Христова, която спечели предаването Ясновидци по БТВ, предрече, че мъртвият ми баща ще се върне от „оня” свят", съобщи Гешов на личната си страница във Фейсбук. 

Гешов, който е лице на кампания за борба с хепатита, разказва в социалната мрежа, че след упорита антикампания срещу ясновидката Христова е решил да си направи социален експеримент и да запита Ивелина дали мъртвият му баща ще се върне скоро. Отговорът на русокосата магьосница е : „Да, определено много скоро ще бъде на път !” Приятели и привържаници на Христо Гешов нападнаха звучно ясновидец №1 на България и я нарекоха измамница. От своя страната тя нарече Христо Гешов „глупак” и се опита да се оправдае като в коментари под публикацията твърди, че въпросният номер не е неин. „Ако това не е твоят номер, защо тогава си го лепнала на корица на страницата си и приканваш хората да пращат СМС – и , значи тук говорим отново за измама. И в двата случая ощетени са хората, които вярват в теб ” е написал Христо.

Това не е първият скандал на Христо Гешов с предричащи бъдещето хора. Преди около година ясновидката от същото предаване и съгражданка на Христо Гешов – Николета Йорданова го прокле да умре отново в социалната мрежа, като и тя си навлече гнева на редица българи. „Не мога да си обясня, защо такива хора не ги хваща закон и те печелят толкова много пари на гърба на бедния българин. С тези СМС- и доказах, че тези хора са измамници, не познавам Ивелина Христова лично, никога не съм и предполагал, че наистина с един СМС ще може да ми отговори на който и да било въпрос. Преди време попаднах на едно видео в което се вижда, че не е никаква ясновидка и реших да опитам и аз. Тя ми каза, че баща ми ще си дойде, а той не е жив от 95-та година. Не виждам как ще стане. Качих това на стената си, за да накарам хората да се замислят и да си живеят живота и да не се интересуват от бъдещето. Каквото има да се случи ще се случи. Тези хора са машина за пари, за съжаление обаче, потърпевши са обикновените българи, които имат наистина сериозни драми в живота и до такава степен са загубили себе си, че единственото спасение за теб са хора като Ивелина. Радвам се, че тази жена ме блокира и че все повече и повече хора разбраха каква е . Аз се опитах да предизвикам и го правя и сега – да отидем заедно в едно предаване по нейн личен избор и да се опита да ми предскаже нещо и да види миналото ми. Ако не познае нищо да излезе да се извини на всички хора и да спре да се занимава с това!”, казва Гешов.  

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!              


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
sales2 (преди 6 години)
Рейтинг: 333 | Одобрение: 83
А ми то половин България станаха гледачи а другата лапни шарани да си дават парите.
6
0
морския (преди 6 години)
Рейтинг: 5196 | Одобрение: 2821
Какво да кажа? Обикновено теказват това което искат да чуят наивниците

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама