Трифонов за немския на Борисов: Той всъщност им е казал, че е изпитал удоволствие от любовта. Горд съм с него

29.06.2020 / 22:23 0

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg 

Кадър 7/8 тв

Българският министър-председател не спира да ме изненадва, да ме шокира. След като проговорир английски и след като изрече на френски великата, но непозната дума "бонжуар", сега той проговори и на немски в Германия. Според мен в речта си Борисов каза ясно "либе фройде". Очивидно иска да каже "скъпи приятели". Т.е. липсва едно "н". "Либе фройнде" означава "скъпи приятели". А "либе фройде", както го казва премимерът, означава "удоволствие от любовта", коментира Слави Трифонов.

И сега какво излиза? Че премиерът Борисов е казал "скъпа Ангела, любва беше удоволствие". Значи, вярно е, че ги е любил с 200. Не е излъгал в онзи запис. Тоест германците от речта на Борисов на немски са разбрали, че той е изпитал удоволствие о любовта. Блазе ни на нас българите, че имаме честта да ни управлява такъв човек - с високо образование, с висока обща култура и перфектно владеене на езици. Гордост, гордост изпитвам аз, коментира Трифонов.  Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама